Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Νάουσα VS Super Νάουσα

Αξιολόγηση Χρήστη: / 18
ΧείριστοΆριστο 

Ξινόμαυρο: Όλοι συμφωνούμε ότι πρόκειται για μία από τις ευγενέστερες (αν όχι την ευγενέστερη) γηγενείς ερυθρές ποικιλίες αμπέλου. Πώς όμως την προτιμάμε: ατόφια ή με…προσμίξεις;


Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, στις 21.00, στο εστιατόριο  Le Petit Sommelier , μπορείτε
να συμμετέχετε ως κριτές σε αυτό το ξεχωριστό ντέρμπι ανάμεσα σε Νάουσες (100% ξινόμαυρο) και super-Νάουσες (όπου το ξινόμαυρο συνυπάρχει με κάποια διεθνή ποικιλία).
Περιγραφή αγώνα από τον Γιάννη Παπαδάκη.

 

Οι «παίκτες»:

Για την ομάδα Νάουσα:
Ράμνιστα (Κτήμα Κυρ-Γιάννη), Νάουσα (Κτήμα Καρυδά), Παλιοκαλιάς (οινοποιία Δαλαμάρα), Δαμασκηνός (Βαένι), Γη & Ουρανός (Thymiopoulos Vineyards)

Για την ομάδα super-Νάουσα:
Γιαvνακοχώρι (Κτήμα Κυρ-Γιάννη), Συλλεκτικός (Κτήμα Καρυδά), Αγέχορος (Οινοποιία Δαλαμάρα), Βίος Ελλήνων (Βαένι), Διάπορος (Κτήμα Κυρ-Γιάννη).

Κόστος συμμετοχής 20 ευρώ

Για πληροφορίες & κρατήσεις τηλ.2109842344

Από τη Ελευθερία Τσιτσιπά -Οινολόγο

Μεταφορά στην κορυφή