Πρόσφατα σχόλια



FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 24.4.2017 23:36
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 24.4.2017 23:35
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Athina P 23.4.2017 19:27
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 22.4.2017 22:13
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Greekfood 22.4.2017 19:01
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

432-panacotta1.jpg
PANNA COTTA με παραλλαγές


Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Μυστικά και ....φανερά!!!
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1...78910111213...16
ΘΕΜΑ: Μυστικά και ....φανερά!!!
#38666
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!! 7 Χρόνια, 1 Μήνας πριν  
ειναι αυτο που λεμε ενα τσιγαρο δρομος...........στην συγκεκριμενη περιπτωσης καλο παιντι ενα μπουκωμα με αλατονερο:laugh:
mara (Επισκέπτης)
Αβουλος νους...διπλος κοπος
Platinum Boarder
Δημοσιεύσεις: 6668
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: Θήλυ mara.athana Γεννέθλια: 1968-11-20
κανενα να μην κατηγορησεις για την δυστυχια του,γιατι της τυχης τα γυρισματα ειναι κοινα για ολους και το μελλον ...αορατο...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#40727
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!! 6 Χρόνια, 12 Μήνες πριν  
H Sofouleli έγραψε ένα μυστικό για την ντομάτα που είναι της εποχής και σας το αντιγράφω από τη συνταγή της γεμιστά των Θρακομακεδόνων.

Τώρα που βρίσκουμε εύκολα κόκκινες ντομάτες μπορούμε να τις αδειάζουμε και να τις αραδιάζουμε σε ένα δίσκο ανάποδα , για να φύγουν τα υγρά τους , στην κατάψυξη για το χειμώνα . Κατόπιν αφού παγώσουν σε λίγες ώρες τις ρίχνουμε σε μια σακούλα κομμένες έτοιμες και με τα καπάκια τους . Το ίδιο κάνουμε και με όλα τα άλλα εκτός το κολοκύθι που δεν κρατιέται καλά .

Το περιεχόμενο της ντομάτας το αλέθουμε και το βάζουμε κι αυτό στην κατάψυξη σ ένα σακουλάκι .
Hlianna (Διαχειριστής)
Administrator
Δημοσιεύσεις: 17796
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Θήλυ Τοποθεσία: Αθήνα
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#40760
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!! 6 Χρόνια, 12 Μήνες πριν  
'Ενα μυστικό θα σας πώ για τις σούπες και μη το πείτε πουθενα! Λοιπόν, μόλις βράσει η σούπα σας για να μεινει όπώς την βγαζετε και να μην πείξει, γεμίστε τον νεροχύτη με νερό και κρυώστε την γρήγορα .Αυτό φυσικά γίνεται αν δεν φάτε γρήγορα.-
sofouleli (Μέλος)
Senior Boarder
Δημοσιεύσεις: 44
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#40773
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!! 6 Χρόνια, 12 Μήνες πριν  
Φτιάχνουμε χωρίς βράσιμο πελτέ ντομάτας

Να σας πω κι εγω ενα μυστικό για σάλτσα ντομάτας.

Τώρα που θα έχουμε αρκετές γινομένες κόκκινες ντομάτες και φθηνές μπορούμε να κάνουμε τον δικό μας πελτέ γρήγορα.

    Λοιπόν παίρνουμε τις ντομάτες (μπόλικες μην φοβάστε τα κιλά)Τις πλένουμε και τις κόβουμε στα τέσσερα,τις αλατίζουμε καλά και τις βγάζουμε στον ήλιο για 1-2 μέρες,(μέσα σε μια λεκάνη μεγάλη).
    Υστερα τις ρίχνουμε στο τρυπητό και στραγγίζουν τα πολλά νερά τους.
    Όπως είναι στο τρυπυτό μας τις λοιώνουμε πατώντας να φύγει η σάρκα τους δια μέσου του τρυπητού και να μας μείνει στο τρυπητό μας η φλούδα και τα περισσότερα σποράκια τους.
    Μετά το ζουμάκι αυτό το ρίχνω σε μια παλλια μαξιλαροθήκη ,άπο την οποία εχω γυρίσει το μεσα εξω για να αποφύγω τις κλωστές,και το αφήνω να στραγγίσει εντελώς το νερό τους.
    Έπειτα μαζεύω τον πελτέ μου σε βαζάκια τα κλείνω με λάδι απο πάνω και τα διατηρώ στο ψυγείο 'η στην κατάψυξη σε σακουλάκια. :side: :side: :side:
gaknis (Μέλος)
Platinum Boarder
Δημοσιεύσεις: 803
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Τελευταία διόρθωση: 31/07/2010 12:03 από Hlianna.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#40776
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!! 6 Χρόνια, 12 Μήνες πριν  
Να πω ότι δε τη θαύμασα την πρότασή σου για πελτέ, Αλέκα, ψέματα θα πω. Τη θαύμασα και πολύ μάλιστα!
Hlianna (Διαχειριστής)
Administrator
Δημοσιεύσεις: 17796
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Θήλυ Τοποθεσία: Αθήνα
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#44675
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!! 6 Χρόνια, 9 Μήνες πριν  
Να σας πω ενα μυστικό της μητέρας μου για το σταφύλι.
Τήν ωρα που έβράζε με την ζάχαρη και έκανε τον πρώτο αφρό το ράντιζε με λίγο νερό με το χέρι της.
Πέντε λεπτά πριν το κατεβάσει απο τον βρασμό έκανε την ίδια διαδικασία, και έπαιρνε ενα χρυσαφί χρώμα.
Αυτό το έκανε και στο γλυκό κιδώνι και το χρώμα του γινόταν υπέροχο!!!
Δεν γνωρίζω τον λόγο που συμβαίνει αυτό αλλά κι εγώ χρησιμοποιώ αυτή την μέθοδο και το αποτέλεσμα είναι πολύ-πολύ ωραίο.
ΙΩΑΝΝΑ (Επισκέπτης)
Platinum Boarder
Δημοσιεύσεις: 3201
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος
Αξία έχει η συμμετοχή και όχι η νίκη
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1...78910111213...16
Συντονιστές: Margo  Bianka 
Μεταφορά στην κορυφή

">