Πρόσφατα σχόλια



FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 24.4.2017 23:36
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 24.4.2017 23:35
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Athina P 23.4.2017 19:27
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 22.4.2017 22:13
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Greekfood 22.4.2017 19:01
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

432-panacotta1.jpg
PANNA COTTA με παραλλαγές


Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Μυστικά και ....φανερά!!!
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 1...910111213141516
ΘΕΜΑ: Μυστικά και ....φανερά!!!
#47889
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!! 6 Χρόνια, 8 Μήνες πριν  
Δοκιμάζοντας ! δεν μπορώ να πώ γιατί δεν το έχω κάνει ποτέ.Οταν όμως το κάνω θα μετράω τι βάζω μέσα!
Ε.Φ. (Μέλος)
Platinum Boarder
Δημοσιεύσεις: 1051
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Γεννέθλια: 1945-06-13
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#47934
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!! 6 Χρόνια, 8 Μήνες πριν  
Καθαρίζουμε και γυαλίζουμε τα χάλκινα και τα μπρούντζινα με ένα πανεύκολο τρόπο:βάζουμε σε ένα μπόλ ξύδι αλάτι και αλεύρι,κάνουμε μια κρέμα και με γάντια και ένα σκληρό σφουγγαράκι ,κοντά σε ανοιχτό παράθυρο αλοίφουμε τα σκεύη.Δεν χρειάζονται δυνατό τρίψιμο ,απλά επάλειψη.Λέω ανοιχτό παράθυρο γιατί ξύδι και αλάτι δημιουργούν μια κάπως οξεία μυρωδιά .θα αστράψουν όλα στο λεπτό! ακόμη και τα πιό παλιά και λερωμένα πολύ και τα πρασινισμένα!
Ε.Φ. (Μέλος)
Platinum Boarder
Δημοσιεύσεις: 1051
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Γεννέθλια: 1945-06-13
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#47935
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!! 6 Χρόνια, 8 Μήνες πριν  
Ταλεμόνια συντηρούνται στο κρύο μπαλκόνι τυλιγμένα ένα-ένα σε εφημερίδες! όχι ψυγείο!
Ε.Φ. (Μέλος)
Platinum Boarder
Δημοσιεύσεις: 1051
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Γεννέθλια: 1945-06-13
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#48082
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!! 6 Χρόνια, 7 Μήνες πριν  
Εγραψα ότι το ξύσμα των λεμονιών το διατηρούμε στο ψυγείο μέσα σε κονιάκ για πολύ καιρό και βάζουμε στην μαγειρική και την ζαχαροπλαστική μας,Το ίδιο ισχύει και για το ξύσμα του πορτοκαλιού και του περγαμόντου!Τα βάζουμε σε μικρά βαζάκια με κονιάκ για κάθε χρήση.Πρέπει να πω,ότι αυτό μου το είπε η φίλη μου η Στέλλα και την ευχαριστώ!
Ε.Φ. (Μέλος)
Platinum Boarder
Δημοσιεύσεις: 1051
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Γεννέθλια: 1945-06-13
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#48402
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!! 6 Χρόνια, 7 Μήνες πριν  
Θέλετε να έχετε άρωμα βανίλιας για τα γλυκά σας,πάρτε 3 φασόλια βανίλιας βάλτε τα σε ένα βαζάκι με ζάχαρη ,αφήστε τα 15 μέρες τουλάχιστον μετά βάλτε μια πρέζα βανίλια στα γλυκά σας! για πολύ και ρό η αρωματισμένη αυτή ζάχαρη θα δίνει το άρωμά της στίς δημιουργίες σας!
Ε.Φ. (Μέλος)
Platinum Boarder
Δημοσιεύσεις: 1051
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Γεννέθλια: 1945-06-13
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#48565
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!! 6 Χρόνια, 7 Μήνες πριν  
Ειδικά τώρα το χειμώνα, τα αναμμένα κεριά στο σαλόνι μας είναι αγαπημένη συνήθεια. Τί κάνουμε όμως αν λιώσουν τα κεριά στο κηροπήγιο ή στη πιατέλα που τα έχουμε βάλει; Βάλτε το αντικείμενο στη κατάψυξη για καμμιά ώρα! Ολο το κερί θα φύγει αμέσως!
Hlianna (Διαχειριστής)
Administrator
Δημοσιεύσεις: 17796
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Θήλυ Τοποθεσία: Αθήνα
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 1...910111213141516
Συντονιστές: Margo  Bianka 
Μεταφορά στην κορυφή

">