παντεσπάνι
- 6 αυγα
- 1 1/2 φλυτζανα τσαγιου ζαχαρη
- 2 φλυτζανες τσαγιου φαριν απ
- 1 κουταλια γλ. μπεικιν
- 2-3 βανιλετα
κρεμα
- 1 λιτρο φρεσκο γαλα
- 2 αυγα [ελαφρως χτυπημενα ]
- 8 κουταλιες σουπας κοφτες ανθος αραβοσιτου βανιλια, ΟΧΙ στιγμης
- 1 βιταμ 250γρ
- 1 1/2 ποτηρι νερου ζαχαρη
- 2 βανιλετα
Γλασο (το γαλσο γινεται παντα τελευταιο και αφου εχω ενωσει το παντεσπανι με την κρεμα)
- 2 ποτηρια νερου, νερο
- 7 κουταλιες σουπας κακαο
- 4 κουταλιες σουπας ανθος αραβοσιτου βανιλια, κοφτες
- 2 κουταλιες βιταμ
- 1 1/2 φλυτζανα τσαγιου ζαχαρη
- 1-2 βανιλετα