Κοχύλια με ανθότυρο και σκόρδο

recipe image
Προστέθηκε από vasiliki ver, Πέμπτη, 15 Ιούνιος 2017
Περιγραφή

Δροσερό υπέροχο ,καλοκαιρινό πιάτο !

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  • 500 γρ. κοχύλια
  • 200 γρ. ανθότυρο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • λίγο μαιντανό
  • λάδι
  • αλατοπίπερο.
Οδηγίες
  1. Βράζουμε τα κοχύλια για 10 λεπτά περίπου.
  2. Τα στραγγίζουμε και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο για να μην κολλάνε.
  3. Σε φαρδύ τηγάνι ή κατσαρόλα με ελάχιστο λάδι, ρίχνουμε το τριμμένο σκόρδο, τα ζυμαρικά, το τριμμένο ανθότυρο, αλατοπίπερο αφού ανακατέψουμε, σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας με μαϊντανό.

Λίγα μυστικά ακόμα

Η συνταγή είναι της φίλης Κωνσταντίνα Κωστούλα Σκαφτούρου και την σελίδα της στο fb Γευστικά Ταξείδια .
Τα έφτιαξα πιο ελαφριά χωρίς να σοτάρω το σκόρδο