Τα στραγγίζουμε και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο για να μην κολλάνε.
Σε φαρδύ τηγάνι ή κατσαρόλα με ελάχιστο λάδι, ρίχνουμε το τριμμένο σκόρδο, τα ζυμαρικά, το τριμμένο ανθότυρο, αλατοπίπερο αφού ανακατέψουμε, σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας με μαϊντανό.
Λίγα μυστικά ακόμα
Η συνταγή είναι της φίλης Κωνσταντίνα Κωστούλα Σκαφτούρου και την σελίδα της στο fb Γευστικά Ταξείδια . Τα έφτιαξα πιο ελαφριά χωρίς να σοτάρω το σκόρδο