Πατατοσαλάτα Γερμανική

recipe image
Προστέθηκε από Bianka, Δευτέρα, 24 Αύγουστος 2009
Συστατικά
  • 1 κιλό πατάτες βρασμένες με την φλούδα και καθαρισμένες
  • 2-3 σφιχτά βραστά αυγά κομμένα στα 4 η στα 8, όπως θέλουμε
  • 2 κ , σ άγριο κρεμμύδι η μαϊντανό
  • 1 κ , γ άνηθο
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 4 μικρά αγγουράκια τουρσί σε βάζο , κομμένα σε κομματάκια

Μαγιονέζα

  • 1 αυγό
  • 1 κ , γ μουστάρδα
  • αλάτι , πιπέρι
  • 1 / 4 λάδι ελαφρύ

 

Οδηγίες





  1. Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε ροδέλες πολύ λεπτές
  2. Τις βάζουμε σε μια λεκάνη , όχι ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ και προσθέτουμε όλα τα υλικά
  3. Ρίχνουμε και λίγο ζουμάκι από το τουρσί αγγούρι

Μαγιονέζα

  1. Στο καθαρό σκεύος του μούλτι με το εργαλείο κοπτήρα , σας το δείχνω στις φωτό , βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και τα χτυπάμε για 10 δευτερόλεπτα επάνω - κάτω έως να πήξει
  2. Αν θέλετε βάζετε και λίγο λάδι ακόμη
  3. Το ρίχνουμε στις πατάτες , το ανακατεύουμε καλά , το σκεπάζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο .