Πατατοσαλάτα Γερμανική
Προστέθηκε από Bianka, Δευτέρα, 24 Αύγουστος 2009
Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
- 1 κιλό πατάτες βρασμένες με την φλούδα και καθαρισμένες
- 2-3 σφιχτά βραστά αυγά κομμένα στα 4 η στα 8, όπως θέλουμε
- 2 κ , σ άγριο κρεμμύδι η μαϊντανό
- 1 κ , γ άνηθο
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 4 μικρά αγγουράκια τουρσί σε βάζο , κομμένα σε κομματάκια
Μαγιονέζα
- 1 αυγό
- 1 κ , γ μουστάρδα
- αλάτι , πιπέρι
- 1 / 4 λάδι ελαφρύ
Οδηγίες
- Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε ροδέλες πολύ λεπτές
- Τις βάζουμε σε μια λεκάνη , όχι ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ και προσθέτουμε όλα τα υλικά
- Ρίχνουμε και λίγο ζουμάκι από το τουρσί αγγούρι
Μαγιονέζα
- Στο καθαρό σκεύος του μούλτι με το εργαλείο κοπτήρα , σας το δείχνω στις φωτό , βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και τα χτυπάμε για 10 δευτερόλεπτα επάνω - κάτω έως να πήξει
- Αν θέλετε βάζετε και λίγο λάδι ακόμη
- Το ρίχνουμε στις πατάτες , το ανακατεύουμε καλά , το σκεπάζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο .