Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Εύκολο γλυκάκι με ζελέ

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Τετάρτη, 15 Ιούνιος 2011
none
Περιγραφή

Εύκολο καλοκαιρινό γλυκό με ζελέ και Πτι-Μπερ ή Σαβαγιάρ!!!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
8 άτομα
  • 1 διπλό ζελέ Γιώτης της αρεσκείας μας,εγώ έβαλα ανανά,
  • 2 κρέμες στιγμής με γεύση καραμέλα,
  • σαβαγιάρ ή Πτι-μπερ ,
  • 1/2 φλ. γάλα με λίγο κονιάκ ή λικέρ,
  • 750 ml.γάλα για τις κρέμες.
Οδηγίες

  1. Φτιάχνουμε πρώτα το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες του και βάζουμε να κρυώσει πολύ καλά!!οχι να πήξει!!
  2. Ετοιμάζουμε τις κρέμες χτυπώντας με το γάλα!
  3. Βάζουμε μια στρώση μπισκότα ή σαβαγιάρ σε ταψάκι ,τα περιχύνουμε με το γάλα και το κονιάκ μαζί.
  4. Απάνω στρώνουμε την κρέμα ομοιόμορφα,βάζουμε στο ψυγείο.Αφού έχει κρυώσει πολύ καλά ο ζελές τον ρίχνουμε με ένα κουτάλι απάνω στην κρέμα προσεχτικά!!λίγο-λίγο.
  5. Βάζουμε πάλι στο ψυγείο για 2 ώρες να πήξει τελείως και σερβίρουμε με μπισκότα ή αν θέλουμε χτυπάμε κρέμα γάλακτος με άχνη σε σαντυγί και διακοσμούμε το γλυκό μας με ροζέτες σαντιγίς και κομματάκια ανανά!!!
Λίγα μυστικά ακόμα
  • Εύκολο, γρήγορο,καλοκαιρινό γλυκάκι για όλες τις ώρες!!!
  • Εναλλακτικά μπορούμε να το σερβίρουμε το γλυκάκι μας σε μπολ ή σε ποτήρι προσθέτοντας στην κρέμα σταγόνες σοκολάτας και γαρνίροντας με σιρόπι καραμέλας!!!!!!
Σχόλια
Σχόλιο από Ε.Φ. , Σάββατο, 18 Ιούνιος 2011
Τα ζελέ είναι στις δόξες τους το καλοκαίρι! πολύ καλό!
Μεταφορά στην κορυφή