Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 24.4.2017 23:36
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 24.4.2017 23:35
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Athina P 23.4.2017 19:27
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 22.4.2017 22:13
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Greekfood 22.4.2017 19:01
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

432-panacotta1.jpg
PANNA COTTA με παραλλαγές



Γαλέος με σάλτσα κρασιού και πατατοσαλάτα

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Πέμπτη, 15 Δεκέμβριος 2011
none
Περιγραφή

Μια πολύ νόστιμη εκδοχή τηγανητού ψαριού!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κιλό γαλέος κομμάτια.
  • 2 κουταλιές της σούπας κοφτές αλεύρι,
  • 1 ποτηράκι κρασί της αρεσκείας μας,
  • 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο,
  • 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες,
  • αλάτι ,πιπέρι,λάδι και ζεστό νερό 2 ποτήρια.

Για την πατατοσαλάτα:

  • 1 κιλό βρασμένες πατάτες ,
  • 1 κρεμμύδι κομμένο φέτες,
  • αλάτι ,λάδι ,πιπέρι ,ξύδι.
  • Φετάκια λεμονιού για το σερβίρισμα.
Οδηγίες
  1. Κόβουμε κομμάτια τις βρασμένες πατάτες και βάζουμε το κρεμμύδι ,τον μαιντανό, αλάτι,πιπέρι,λάδι και ξύδι.Ανακατεύουμε καλά!
  2. Πλένουμε και σκουπίζουμε καλά τα κομμάτια του ψαριού. Αλατοπιπερώνουμε και μετά αλευρώνουμε ελαφρά. Τηγανίζουμε σε δυνατή και στην συνέχεια μέτρια φωτιά τα ψάρια απο όλες τις πλευρές ,Τα κρατάμε ζεστά.
  3. Παράλληλα βάζουμε σε άλλο τηγάνι λίγο λάδι και σωτάρουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο ,στην συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι και το γυρίζουμε να πάρει χρυσό χρώμα .Κατόπιν ρίχνουμε το κρασί και το ζεστό νερό και ανκατεύουμε συνεχώς.Αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε την σάλτσα μας σε σιγανή φωτιά μέχρι να πήξει.
  4. Περιχύνουμε μαυτήν τα ψάρια μας .Γαρνίρουμε με φετάκια λεμονιού και σερβίρουμε με πατατοσαλάτα.
Λίγα μυστικά ακόμα

Φυσικά η συνταγή μπορεί να γίνει και με φέτες άλλου ψαριού!

Σολομός φούρνου με σάλτσα κρασιού

Σχόλια
Σχόλιο από vasiliki ver , Κυριακή, 18 Δεκέμβριος 2011
Πολύ νόστιμη συνταγή Ειρήνη!!μπράβο!!
Μεταφορά στην κορυφή

">