Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Why Soccer Is Well Liked In South America?
match0 23.5.2017 6:08
Videos Of Cleveland Fans Burning Lebron James Jers
Today 23.5.2017 6:04
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 24.4.2017 23:36
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 24.4.2017 23:35
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Athina P 23.4.2017 19:27
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 22.4.2017 22:13
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Greekfood 22.4.2017 19:01
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Η τούρτα του Συνταξιούχου

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 14 Νοέμβριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Μια τούρτα που έφτιαξα ειδικά για να τιμήσω ένα φίλο που έβγαινε στη σύνταξη!!!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • Κάνουμε έναν πάτο  πάστα Φλώρα
  • Kανουμε ένα παντεσπάνι γρήγορο και το κόβουμε 2 φορές
  • 2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα βρασένο σέ καραμέλα
  • 600 γρ κρέμα γάλακτος
  • 4 κ,γ νες καφε
  • 2 βανίλιες
  • 4 σακουλάκια  γιώτης με γεύση καραμέλα απο αυτά που δεν τα βράζουμε
  • 8 μπισκότα σοκολάτας από αυτά μέ τά κομματάκια μέσα τής σοκολάτας
  • για το πότισμα  σιρόπι καραμέλας η λικερ η έναν δυνατό νες καφέ
  • γαρνιτούρα 200 γρ αμύγδαλα φιλε  καβουρντισμένα
Οδηγίες



  1. Βάζουμε τά 2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα βρασένο σέ καραμέλα καί  τήν κρέμα γάλακτος, μετα  όλα τα άλλα υλικά μας, και τα χτυπάμε,στο μιξερ καλά μέχρι να γίνει μια αφράτη κρέμα.
  2. Βαζουμε σε μια πιατελα το στεφανι απο την φορμα μας και τον  πατο τής πάστας φλόρας καί αλείφουμε μέ λίγη μαρμελάδα.
  3. Βάζουμε έναν πάτο παντεσπανι ραντιζουμε με το σιροπι καραμελας η το λικερ η νες καφε , απλωνουμε απο την κρεμα σχεδον τα 1\3, τριβουμε τα 4 μπισκότα  στο χερι και πασπαλιζουμε
  4. Βαζουμε τον δευτερο πατο και παλι σιροπι καραμελας η το λικερ η νες καφε, κρεμα ,4 μπισκότα και  σκεπαζουμε  με τον τριτο πατο και αλείφουμε την τουρτα μας.
  5. Την βαζουμε στο ψυγείο, οταν κρυωση καλά  βγαζουμε το στεφανι απο την φορμα,  αλείβουμε μέ τήν υπόλυπη κρέμα ολη καί γύρω γύρω και την στολιζουμε με τα καβουρντισμενα αμυγδαλα η με ζαχαροπαστα η αμυγδαλοπαστα
  6. Όταν σκεπάσουμε μέ αμυγδαλόπαστα, τότε το στολίζουμε μέ διάφορα  λουλούδια φτιαγμένα από αμυγδαλόπαστα.





Σχόλια
Σχόλιο από Ε.Φ. , Πέμπτη, 18 Νοέμβριος 2010
Περίτεχνη τούρτα! πρωτότυπη!πολύχρωμη! και με καλά συστατικά!γενικά άριστη!
Σχόλιο από linmak88 , Πέμπτη, 18 Νοέμβριος 2010
Τι όμορφη τουρτίτσα και με ωραίο θέμα!
Μπράβο Βιάνκα!
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 18 Νοέμβριος 2010
Βιανκα, η αστείρευτη πηγή εμπεύσης!!!!!Μπράβο!!!
Σχόλιο από Margo , Πέμπτη, 18 Νοέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Θαυμάσια! Πάντα πρωτότυπη Βianka!!!
Μεταφορά στην κορυφή

">