Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Καπνιστό χοιρινό με πιπεριές

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Παρασκευή, 01 Δεκέμβριος 2017
none
Περιγραφή

Αγαπημένο φαγητό !

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  • 500 γρ. καπνιστό χοιρινό κομμένο σε μπαστουνάκια ή μπουκιές
  • πολύχρωμες πιπεριές
  • 2 ντομάτες φρέσκες σε κυβάκια ή ντοματάκια κονσέρβας
  • 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι χοντροκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 100 ml λευκό κρασί
  • λίγη θρούμπι ή θυμάρι
  • αλατοπίπερο
  • 4 πατάτες μικρές κομμένες {προαιρετικά}
  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο.
Οδηγίες
  1. Σε βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι, σοτάρουμε το κρέας να πάρει χρυσαφί χρώμα, ανακατεύοντας συνέχεια να μην μας καεί. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, ανακατεύουμε ρίχνουμε τις πιπεριές, τις πατάτες κομμένες σε μικρά κυβάκια{εαν τις βάλουμε}, και το σκόρδο ψιλοκομμένο.
  2. Σβήνουμε με το κρασί,αφήνουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε τα κυβάκια ντομάτας.
  3. Ρίχνουμε ένα κρασοπότηρο νεράκι ,αλατοπιπερώνουμε,προσθέτουμε το θυμάρι.
  4. Σιγοψήνουμε σε μέτρια φωτιά , γυρνάμε προσεκτικά να ροδίσει καλά από όλες τις πλευρές.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν δεν βάλουμε τις πατάτες συνοδεύουμε το κρεατάκι μας με ρύζι ή πουρέ και πράσινη σαλάτα! Μπορούμε να προσθέσουμε μανιτάρια !!

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή