Καρυδάκια
2αυγα ,
- ½ ποτ ζάχαρη,
- ½ κ γ σόδα ,
- 250γρ μαργαρίνη σε θερμοκρασία του δωματίου
- αλεύρι περίπου 3 ποτηρια
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα σε καραμέλα
- Χτυπάμε βούτυρο με ζάχαργ καλά, μετά τα αυγά και τέλος το αλεύρι με τη σόδα για να γίνει μια ζύμη που να μην κολλάει στα χερια, ουτε να γίνει και σαν πλαστελινη.
- Σας δείχνω περίπου πως κανουμε μπαλάκια, όσοι εχουμε την ηλεκτρική μας δίνει οδηγίες κ όσοι εχουμε το αλλο καλούπι για το μάτι, το κοιτάμε οταν ειναι έτοιμο γυρνάνε απο την αλλη πλευρά .
- Για τη γέμιση βράζουμε το ζαχαρουχο κλειστό σε νερό 2 ωρες η στη χυτρα 1/2 ώρα, το χτυπαμε με λιγο βουτυρο και τα γεμίζουμε, απο πανω ζαχαρη άχνη. Δεν ειναι δύσκολο απλα ειναι πολυ νοστημα.