Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Why Soccer Is Well Liked In South America?
match0 23.5.2017 6:08
Videos Of Cleveland Fans Burning Lebron James Jers
Today 23.5.2017 6:04
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 24.4.2017 23:36
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 24.4.2017 23:35
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Athina P 23.4.2017 19:27
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 22.4.2017 22:13
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Greekfood 22.4.2017 19:01
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Καθαρισμένο φρέσκο Βούτυρο

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τετάρτη, 03 Απρίλιος 2013 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

GHEE λέγεται το καθαρισμένο φρέσκο βούτυρο από τις πρωτεΐνες του.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  •    1 κιλό βούτυρο
  •    καθαρά βαζάκια
Οδηγίες
  1. Κόβετε το βούτυρο σε κύβους και το βαζετε σε μια μεγάλη κατσαρόλα να λιώσει αργά, το ανακατευουμε παντα έτσι ώστε να μην μαυρίσει
  2. Όταν το βούτυρο να λιώσει εντελώς, αυξανουμε λιγο τη φωτιά και αφήνουμε να πάρει βράση μέχρι να δημιουργηθεί αφρός.
  3. Στη συνέχεια, κατεβαζουμε τη φωτια σε χαμηλή θερμοκρασία και αφήστε το να σιγοβράσει το βούτυρο για 30-40 λεπτά.
  4. ΤΩΡΑ Μην ανακατεύετε, το ξαφρίζετε.
  5. Το Ghee ειναι ετοιμο καθαρισμενο μόλις παρει ενα κίτρινο χρυσό χρωμα και είναι τόσο διαφανες ώστε να μπορείτε να δείτε τον πατο της κατσαρολας σας.
  6. Ο πατος θα εχει κατι μικρα στιγματα σε καφετι χρωμα, αυτο μην σας πειράξει αλλα και μην το ανακατέψετε και οχι να το ξύσετε με την κουταλα !
  7. Τωρα παίρνουμε ενα στραγγιστήρι η χωνί, βαζουμε μεσα ενα καθαρο πανακι και το στραγγιζουμε, ετσι καυτο κατευθειαν σε καθαρα βαζακια.   Το διατηρούμε σε ψυγειο.

 

Λίγα μυστικά ακόμα

Χρόνος εργασίας: περίπου 50 λεπτά

Σχόλια
Σχόλιο από sofouleli , Παρασκευή, 02 Δεκέμβριος 2016 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
μπραβο τι μαθαινουμε εδω μεσα !
Μεταφορά στην κορυφή

">