Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 24.4.2017 23:36
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 24.4.2017 23:35
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Athina P 23.4.2017 19:27
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 22.4.2017 22:13
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Greekfood 22.4.2017 19:01
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 16.2.2015 13:41
TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 16.2.2015 13:39
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Κολοκυθόσουπα

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Κυριακή, 14 Οκτώβριος 2012
none
Περιγραφή

Πολύ νόστιμη σούπα με κίτρινη κολοκύθα!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Άλλες κατηγορίες
  •     800 γρ κολοκύθι κίτρινο κομμένο σε κύβους
  •     600 γρ καρότα κομμένα σε κυβους
  •     1 κρεμμύδι
  •     2 κ,σ. βούτυρο
  •     1 λίτρο ζωμο λαχανικά
  •     1 κομματάκι τζιντζερ
  •     400 γρ γάλα καρυδας
  •     Αλάτι,    Πιπέρι
  •     Χυμο απο λεμόνι
  •     Λίγη σόγια απο το μπουκαλακι
  •     Λίγο πρασινάδα για ντεκόρ
Οδηγίες
  1. Βάζουμε το βούτυρο να ζεσταθεί και ρίχνουμε τα κρεμμύδια τα καρότσα και το κολοκυθι να καβουρντιστουν λίγο. Ρίχνουμε τον ζωμο ,το τζιντζερ και αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά.    Μετά με το πιμερ τα λιωνουμε να γινη μια κρέμα
  2. Ρίχνουμε το γάλα καρυδας και λίγο αλάτι, την σόγια ,πιπέρι ,και δοκιμάζουμε αν θέλει αλλο αλάτι η σόγια
  3.  Ρίχνουμε και λίγο χυμο λεμόνι και σερβιρουμε με μερικά φύλα απο μυρωνι.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή

">