Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Κοτοκροκέτες

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Κυριακή, 11 Δεκέμβριος 2016
none
Περιγραφή

Χρησιμοποιούμε το βρασμένο κοτόπουλο για να κάνουμε ωραίες κοτοκροκέτες!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 μέτριο κοτόπουλο βρασμένο ,καθαρισμένο από κόκαλα ,πέτσες και ψιλοκομμένο.
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο.
  • 1 ξερό κρεμμύδι κομμένο στο μούλτι.
  • 1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη.
  • 2/3 φλιτζανιού ντομάτες φρέσκιες πολτοποιημένες.
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού μαιντανό ψιλοκομμένο.
  • 3 κουταλιές αλεύρι για όλες τις χρήσεις.
  • 250 γραμμάρια ζωμό κοτόπουλου.
  • 1 αυγό χτυπημένο.
  • αλάτι ,πιπέρι.
  • 1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη για το τηγάνισμα.
  • Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα.
Οδηγίες
  1. Βάζουμε σε τηγάνι το μισό ελαιόλαδο(2κουταλιές),και σοτάτουμε το κρεμμύδι,μετά το σκόρδο,τις πολτοποιημένες ντομάτες,τον μαιντανό ,αλάτι και πιπέρι.Ανακατεύουμε καλά και αποσύρουμε από την φωτιά.
  2. Σε άλλο τηγανάκι ρίχνουμε τις άλλες 2 κουταλιές λάδι,και μόλις κάψει προσθέτουμε το αλεύρι.Το καβουρντίζουμε 2-3 λεπτά και προσθέτουμε το ζωμό της κότας και ανακατεύομε έντονα και γρήγορα μέχρι να πήξει ελαφρά το μείγμα.
  3. Αποσύρουμε από την φωτιά ,προσθέτουμε στο μείγμα με το κρεμμύδι,επίσης προσθέτουμε το χτυπημένο αυγό και ανακατεύουμε καλά.
  4. Τέλος ρίχνουμε το κομματιασμένο κοτόπουλο και ανακατεύουμε πάλι καλά.
  5. Το σκεπάζουμε και το βάζουμε στο ψυγείο 30-40 λεπτά να σφίξει,και να πλάθεται εύκολα.
  6. Βγάζουμε από το ψυγείο το μείγμα το κάνουμε μικρούς κεφτέδες και τους περνάμε από την φρυγανιά.
  7. Ζεσταίνουμε λάδι και τηγανίζουμε τις κοτοκροκκέτες τηγανίζοντας και από τις δύο πλευρές.Τις στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας και τις σερβίρουμε με σούπα κοτόπουλου ή όπως αλλιώς θέλουμε .
Λίγα μυστικά ακόμα

Είδα την Ντίνα Νικολάου να φτιάχνει αυτές τις κοτοκροκκέτες.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή