Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Padres 7, Phillies 4: Friars incorporate by themse
ShayneDelfl 17.11.2017 3:29
2017 Crimson Sox Assessment: Andrew Benintendi
ShayneDelfl 17.11.2017 3:25
Adrian Beltre necessary in the direction of partic
ShayneDelfl 17.11.2017 3:24
New World Cup Jerseys 2011
wuyu88 15.11.2017 11:09
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Κουτσομούρα με μαϊντανό

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Πέμπτη, 07 Οκτώβριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 7 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Δίνει άρωμα ο μαϊντανός στο λάδι!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 κιλό κουτσομούρες η άλλο ψιλό ψαράκι .
  • Λάδι ,
  • αλεύρι,
  • αλάτι ,πιπέρι,
  • μαϊντανό,
  • λεμόνι.
Οδηγίες
  1. Καθαρίζουμε και πλένουμε τα ψαράκια, και τα στραγγίζουμε .
  2. Πλένουμε τον μαϊντανό και φτιάχνουμε ματσάκια  που  τα δένουμε με σπάγκο κουζίνας, τα τινάζουμε καλά να φύγει το νερό και τα τηγανίζουμε λίγο στο καυτό λάδι. Τα τοποθετούμε στην πιατέλα.
  3. Κοσκινίζουμε μαζί αλεύρι, αλάτι και πιπέρι ,να ανακατευτούν και αλευρώνουμε τα ψαράκια.
  4. Τα τηγανίζουμε στο λάδι μας  που πήρε το άρωμα του μαϊντανού και τα γαρνίρουμε με φετάκια λεμονιού!
Λίγα μυστικά ακόμα
  • Προσοχή χρειάζεται όταν θα τηγανίσουμε τον μαϊντανό ,πρέπει να είναι καλά στραγγισμένος από νερά για να μην μας πιτσιλίσει καυτό λάδι!
  • Φυσικά ο μαϊντανός τραγανός -τραγανός τρώγεται!
Σχόλια
Σχόλιο από Ε.Φ. , Τρίτη, 12 Οκτώβριος 2010
Γίνεται με όλα τα ψάρια Μάρα! εμένα αυτά είναι τα αγαπημένα μου!
Σχόλιο από iwannitsa , Τετάρτη, 13 Οκτώβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Μμμμμ πολυ ενδιαφερουσα προταση!!!
Αν και πολυ σπανια κανω τηγανητα γενικως...αυτο θα το δοκιμασω ..(Εεε μια φορα δεν πειραζει)
Σχόλιο από Margo , Τετάρτη, 13 Οκτώβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ ωραία ιδέα!
Σχόλιο από hrisag , Τετάρτη, 13 Οκτώβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ναι πολυ καλη ιδεα,για τον τηγανιτο μαιδανο ξερω οτι τον εχουν πολλα πιατα ως ντεκορ.
Σχόλιο από vasiliki ver , Τρίτη, 10 Μάιος 2011
Ειρήνη μπράβο ωραία γεύση θα παίρνουν τα ψάρια από τον μαϊντανό!!!!
Σχόλιο από Margo , Τετάρτη, 11 Μάιος 2011
Η φωτογραφία από τη Vasiliki Ver που έφτιαξε τη συνταγή.

Image and video hosting by TinyPic
Σχόλιο από vasiliki ver , Τετάρτη, 11 Μάιος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Eιρήνη εγώ έφτιαξα τη συνταγή σου με μένουλες,το άρωμα που βγάζει ο μαϊντανός την ώρα που τηγανίζεται είναι πολύ ωραίο!!!
Σχόλιο από Captain_Cook , Τρίτη, 29 Νοέμβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Αχ Ειρήνη μου, οι κουτσομούρες είναι το αγαπημένο μου ψάρι αλλά εδώ που είμαι δεν υπάρχουν δυστυχώς.. Θα περιμένω τον καιρό να έρθω στην Ελλάδα..
Φιλιά πολλά
Μεταφορά στην κορυφή