Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Nfl Picks: Sports Handicapping Information For Ear
gallerr 23.11.2017 4:28
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Κρέας κοκκινιστό με χάντρες

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Δευτέρα, 25 Σεπτέμβριος 2017
none
Περιγραφή

Τέλειος συνδυασμός νοστιμότατο πιάτο!!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  • 1 1/2 κ. κρέας μοσχάρι ή κατσικάκι
  •     1 κιλό φασόλια χάντρες
  •     1 /2 φλ. λάδι
  •     2 ξερά κρεμμύδια
  •     σκόρδο
  •     5-6 φρέσκες ντομάτες ή ντοματίνια
  •     γαρύφαλλα,μπαχάρι , κανελα
  •     αλατοπίπερο.
Οδηγίες
  1. Πλένουμε καλά το κρέας,το στραγγίζουμε.
  2.     Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα μας να κάψει και σοτάρουμε το κρέας καλά και από τις δυο πλευρές.
  3.     Ρίχνουμε τα κρεμμύδια χοντροκομμένα,το σκόρδο να γυαλίσουν λίγο και προσθέτουμε τις ντομάτες κι αυτές χοντροκομμένες ,αλατοπιπερώνουμε ,ρίχνουμε τα μπαχαρικά και σιγοβράζουμε το φαγητό μας.
  4.     Αν το βράσουμε στην χύτρα δεν θέλει νερό ,βράζουμε για 20-30 λεπτά να μαλακώσει το κρέας.
  5.     Ανοίγουμε την χύτρα προσθέτουμε τα φασόλια που τα έχουμε πλύνει και στραγγίξει ,1 ποτήρι νεράκι ,κλείνουμε το καπάκι και συνεχίζουμε για άλλα 15 λεπτά.
Λίγα μυστικά ακόμα

Εγώ έφτιαξα το φαγητό με κατσικάκι που είχα στο ψυγείο,πρόσθεσα και μια πιπεριά, η συνταγή της Ζαμπία είναι με μοσχάρι εδώ: http://www.kitchenstori.es/2011/09/beef-braised-with-beans.html

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή