Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 16.2.2015 13:41
TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 16.2.2015 13:39
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

380-tourtafraoula1111.jpg
Tούρτα φράουλας



Kρεμ μπρουλέ, η θεϊκή

recipe image
Προστέθηκε απόhrisag, Σάββατο, 25 Σεπτέμβριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 4 χρήστες ψήφισαν
κανένας
Περιγραφή

Ένα επιδόρπιο με φίνα γεύση !

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 600 γραμ . κρέμα γάλακτος
  • 1 βανίλια
  • 5 κρόκους αυγών
  • ξύσμα ενός λεμονιού
  • 3 κ.σ. ζάχαρη + σκούρα ζάχαρη για το πασπάλισμα .
Οδηγίες
  1. Αδειάζουμε την κρέμα γάλακτος σε κατσαρόλα και βράζουμε σε σιγανή φωτιά . Ρίχνουμε την βανίλια και το ξύσμα λεμονιού .
  2. Χτυπάμε στο μίξερ ζάχαρη και κρόκους .
  3. Μόλις η κρέμα πάρει βράση , αποσύρουμε από την φωτιά την κατσαρόλα και προσθέτουμε μέσα το μείγμα ζάχαρη - αυγά , ανακατεύουμε και συνεχίζοντας να κάνουμε αυτό βάζουμε την κατσαρόλα πάλι σε σιγανή φωτιά .
  4. Μόλις πήξει η κρέμα την μεταφέρουμε σε κρύο μπολ και το μπολ αυτό μέσα σε άλλο με κρύο νερό . Εδω ανακατεύουμε συνεχεία μέχρι να κρυώσει .
  5. Αδειάζουμε τώρα την κρέμα σε μικρά κεραμικά μπολάκια που τα έχουμε ξεπλύνει με κρύο νερό και τα τοποθετούμε στο ψυγείο για περίπου 3 ώρες .
  6. Πριν να σερβίρουμε , ανάβουμε το γκριλ του φούρνου , πασπαλίζουμε τις κρέμες με την σκούρα ζάχαρη και βάζουμε τα μπολάκια κάτω από το καυτό γκριλ έως να καραμελώσει η ζάχαρη στην επιφάνεια .
Λίγα μυστικά ακόμα

Η δοσολογία αυτή έβγαλε 6 μπολάκια του μεγέθους που έχω στην φωτογραφία !

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Τρίτη, 28 Σεπτέμβριος 2010
Υπέροχη η εμφάνισή της, μπράβο!!!!
Σχόλιο από Bianka , Τρίτη, 28 Σεπτέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
μμμμ!!!μπραβο Χρυσα μου
πολυ ωραια συνταγη
Σχόλιο από Margo , Τετάρτη, 29 Σεπτέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Θαυμάσια πρέπει να είναι! Δεν έχω φτιάξει ποτέ! Ευκαιρία να τη φτιάξω με τη συνταγή σου Χρύσα!
Μεταφορά στην κορυφή

">