Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Κρέμ ρουαγιάλ με κεράσια και αμύγδαλα

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Τρίτη, 18 Ιούνιος 2013
none
Περιγραφή

Μια εξαιρετικά αφράτη και νόστιμη κρέμα με κεράσια.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 10 αυγά χωρισμένα κρόκους και ασπράδια που θα χτυπήσουμε μαρέγκα.
  • 250 γραμμάρια ζάχαρη.
  • 325 γραμμάρια γάλα.
  • 6 φύλλα ζελατίνας.
  • Άρωμα βανίλιας.
  • 250 γραμμάρια αμύγδαλα ξεφλουδισμένα ,καβουρντισμένα και χοντροκοπανισμένα.
  • 250 γραμμάρια κεράσια κομμένα κομματάκια και αρωματισμένα με κονιάκ.
  • Μπισκότα σαβαγιάρ.
  • Προαιρετικά κρέμα σαντιγί.
Οδηγίες
  1. Βάζουμε το γάλα σε κατσαρολάκι να ζεσταθεί. Χτυπάμε τους κρόκους με την ζάχαρη,και τους προσθέτουμε στο γάλα ανακατεύοντας γρήγορα-γρήγορα.
  2. ΄Εχουμε μουσκέψει τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερό. Μόλις πάρει βράση το γάλα το κατεβάζουμε και προσθέτουμε τις ζελατίνες καλά στραγγισμένες.
  3. Ανακατεύουμε πολύ καλά ,βάζουμε το κατσαρολάκι μέσα σε λεκάνη με παγάκι για να κρυώσει γρήγορα.
  4. Μόλις αρχίζει να πήζει προσθέτουμε την βανίλια ,τα αμύγδαλα (κρατάμε μερικά για γαρνίρισμα) στην μαρέγκα που κάναμε με τα ασπράδια, και τέλος τα κεράσια. Ανακατεύουμε ελαφρά με το σύρμα ,και το αδειάζουμε σε 10 μπόλ που βάλαμε προηγουμένως σπασμένα σαβαγιάρ.
  5. Γαρνίρουμε με σαντιγί και αμύγδαλα.
Λίγα μυστικά ακόμα

Εξαιρετική συνταγή ,την βρήκα στο Yumyum.gr.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή