Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Padres 7, Phillies 4: Friars incorporate by themse
ShayneDelfl 17.11.2017 3:29
2017 Crimson Sox Assessment: Andrew Benintendi
ShayneDelfl 17.11.2017 3:25
Adrian Beltre necessary in the direction of partic
ShayneDelfl 17.11.2017 3:24
New World Cup Jerseys 2011
wuyu88 15.11.2017 11:09
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Κρέμα ανάλαφρη με σιμιγδάλι

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Πέμπτη, 03 Οκτώβριος 2013 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Νόστιμη κρέμα και λάιτ!

Συστατικά
  •    1/2 λίτρο γάλα 1.5%
  •    4 κ. σ. σιμιγδάλι
  •    Λίγο ξύσμα λεμόνι
  •    Μια βανίλια
  •    1/2 κ,γλ. μπεικιν
  •    4-5 κ. σ. περίπου Ζάχαρη ανάλογα με τα γούστα μας
Οδηγίες
  1. Βάζουμε το γάλα να βράσει.   Ρίχνουμε το σιμιγδάλι και την βανιλια με το ξυσμα ,ζάχαρη και ανακατεύουμε λίγο, σβήνουμε το μάτι της κουζίνας.   Αφήνουμε λίγο να φουσκώσει το σιμιγδαλι.
  2. Το παίρνουμε από το μάτι της κουζίνας και βάζουμε την κατσαρόλα μεσα σε κρύο νερό ,ρίχνουμε και το μπεικιν,   ανακατεύουμε με το μίξερ στο δυνατό και χτυπάμε για 5 λεπτα ώσπου να φουσκώσει και να γίνει μια ωραία αφράτη κρέμα, αν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο γάλα.
  3. Αν θελουμε Βάζουμε το μίγμα στον Κουβά του μίξερ και αφήνουμε να το χτυπηση το μίξερ.
  4. Μπορούμε να μοιράσουμε την κρέμα και να βάλουμε μεσα μερεντα ή κακάο, έτσι θα έχουμε μια σοκολατωδη κρέμα.
  5. Μπορούμε να γεμίσουμε με την κρέμα αυτή και τούρτες.
  6. Μπορούμε να την συνοδεψουμε και με κομπόστα από διάφορα φρούτα
  7. Τη σερβίρουμε σε ποτήρια και ανάμεσα μπορούμε να βάλουμε διάφορα πράγματα, όπως κομπόστα από φρούτα, ή μπισκότα. Ή σοκολάτα ή ό,τι άλλο θέλουμε εμείς. Στη φωτογραφία είναι με κομπόστα νεκταρίνι ανάμεσα στις στρώσεις.
Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να τρίψουμε και σοκολάτα ανάμεσα η να βάλουμε τριμμενα αμαρετινι τα ιταλικά μπισκοτάκια με την γεύση πικραμύγδαλο

Για την κομπόστα νεκταρινια: εβαλα μια κ. σ. βούτυρο και σοτάρισα τα νεκταρίνια, μετά λίγη ζάχαρη και βανιλια το έσβησα με λικέρ,αν είχα τσερι θα έβαζα από αυτό ,μετά το άφησα 5 λεπτα και το τράβηξα από το μάτι έγινε πολυ ωραία γευστική κομπόστα Η την σερβίρουμε σκέτη !!

Δεν έχει όρια, ο,τι έχουμε και μας αρέσει βάζουμε για να την σερβίρουμε

Σχόλια
Σχόλιο από vasiliki ver , Σάββατο, 05 Οκτώβριος 2013 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ όμορφη και ελαφριά κρέμα Λιάνα!
Θα δοκιμαστεί σύντομα.
Μεταφορά στην κορυφή