Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Why Soccer Is Well Liked In South America?
match0 23.5.2017 6:08
Videos Of Cleveland Fans Burning Lebron James Jers
Today 23.5.2017 6:04
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 24.4.2017 23:36
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 24.4.2017 23:35
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Athina P 23.4.2017 19:27
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 22.4.2017 22:13
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Greekfood 22.4.2017 19:01
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Κρέμα ανάλαφρη με σιμιγδάλι

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Πέμπτη, 03 Οκτώβριος 2013 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Νόστιμη κρέμα και λάιτ!

Συστατικά
  •    1/2 λίτρο γάλα 1.5%
  •    4 κ. σ. σιμιγδάλι
  •    Λίγο ξύσμα λεμόνι
  •    Μια βανίλια
  •    1/2 κ,γλ. μπεικιν
  •    4-5 κ. σ. περίπου Ζάχαρη ανάλογα με τα γούστα μας
Οδηγίες
  1. Βάζουμε το γάλα να βράσει.   Ρίχνουμε το σιμιγδάλι και την βανιλια με το ξυσμα ,ζάχαρη και ανακατεύουμε λίγο, σβήνουμε το μάτι της κουζίνας.   Αφήνουμε λίγο να φουσκώσει το σιμιγδαλι.
  2. Το παίρνουμε από το μάτι της κουζίνας και βάζουμε την κατσαρόλα μεσα σε κρύο νερό ,ρίχνουμε και το μπεικιν,   ανακατεύουμε με το μίξερ στο δυνατό και χτυπάμε για 5 λεπτα ώσπου να φουσκώσει και να γίνει μια ωραία αφράτη κρέμα, αν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο γάλα.
  3. Αν θελουμε Βάζουμε το μίγμα στον Κουβά του μίξερ και αφήνουμε να το χτυπηση το μίξερ.
  4. Μπορούμε να μοιράσουμε την κρέμα και να βάλουμε μεσα μερεντα ή κακάο, έτσι θα έχουμε μια σοκολατωδη κρέμα.
  5. Μπορούμε να γεμίσουμε με την κρέμα αυτή και τούρτες.
  6. Μπορούμε να την συνοδεψουμε και με κομπόστα από διάφορα φρούτα
  7. Τη σερβίρουμε σε ποτήρια και ανάμεσα μπορούμε να βάλουμε διάφορα πράγματα, όπως κομπόστα από φρούτα, ή μπισκότα. Ή σοκολάτα ή ό,τι άλλο θέλουμε εμείς. Στη φωτογραφία είναι με κομπόστα νεκταρίνι ανάμεσα στις στρώσεις.
Λίγα μυστικά ακόμα

Μπορούμε να τρίψουμε και σοκολάτα ανάμεσα η να βάλουμε τριμμενα αμαρετινι τα ιταλικά μπισκοτάκια με την γεύση πικραμύγδαλο

Για την κομπόστα νεκταρινια: εβαλα μια κ. σ. βούτυρο και σοτάρισα τα νεκταρίνια, μετά λίγη ζάχαρη και βανιλια το έσβησα με λικέρ,αν είχα τσερι θα έβαζα από αυτό ,μετά το άφησα 5 λεπτα και το τράβηξα από το μάτι έγινε πολυ ωραία γευστική κομπόστα Η την σερβίρουμε σκέτη !!

Δεν έχει όρια, ο,τι έχουμε και μας αρέσει βάζουμε για να την σερβίρουμε

Σχόλια
Σχόλιο από vasiliki ver , Σάββατο, 05 Οκτώβριος 2013 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ όμορφη και ελαφριά κρέμα Λιάνα!
Θα δοκιμαστεί σύντομα.
Μεταφορά στην κορυφή

">