Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 24.4.2017 23:36
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 24.4.2017 23:35
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Athina P 23.4.2017 19:27
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 22.4.2017 22:13
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Greekfood 22.4.2017 19:01
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

432-panacotta1.jpg
PANNA COTTA με παραλλαγές



Λουκάνικα με σάλτσα πορτοκαλιού

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Τρίτη, 28 Δεκέμβριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ένα νόστιμο και πικάντικο μεζεδάκι!!!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4-6 άτομα
  • 1 πακέτο χωριάτικα λουκάνικα με πορτοκάλι,
  • 3κ.σ. βούτυρο ή λάδι,
  • 250γρ. μανιτάρια σε φέτες,
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο,
  • χυμό από 2 πορτοκάλια,
  • 1κ.γλ.κορν φλάουρ,
  • 1 σφηνάκι κονιάκ.
Οδηγίες
  1. Σε μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο ή λάδι, ροδίζουμε τα λουκάνικα από όλες τις πλευρές.
  2. Τα βγάζουμε σε πιατέλα και στο λάδι ρίχνουμε τα μανιτάρια με το κρεμμύδι, σοτάρουμε ανακατεύοντας συνεχώς να μην καούν.
  3. Ξαναρίχνουμε τα λουκάνικα στο τηγάνι, σβήνουμε με το κονιάκ και τον χυμό πορτοκαλιού, σιγοβράζουμε 30' περίπου.
  4. Διαλύουμε το κορν φλάουρ σε λίγο κρύο νερό, προσθέτουμε ζουμάκι από το φαγητό και ρίχνουμε στο τηγάνι, κουνάμε να πάει παντού η σάλτσα παντού και να χυλώσει!
Λίγα μυστικά ακόμα
  • Εγώ το φτιάχνω με λουκάνικα που παίρνω από το χωριό, είναι τέλειο μεζεδάκι!!
  • Πορτοκάλι και κονιάκ δίνουν τέλειο άρωμα!!!
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 30 Δεκέμβριος 2010
Eύκολο και σούπερ μεζεδάκι!!!!!
Σχόλιο από Margo , Πέμπτη, 30 Δεκέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ νόστιμη συνταγή!! Ωραίο πιάτο και ως ορεκτικό αλλά και ως κυρίως!
Σχόλιο από hrisag , Πέμπτη, 30 Δεκέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
ωραια συνταγη Βασιλικη ,σαλτσουλα αρωματικη και πικαντικη,μπραβο!
Σχόλιο από vasiliki ver , Παρασκευή, 31 Δεκέμβριος 2010
Πεντανόστιμη τολμώ να πω!Την έφτιαξα το μεσημέρι για κυρίως πιάτο και το συνόδευσα με ριζάκι μαγειρεμένο σε χυμό πορτοκάλι!
Μεταφορά στην κορυφή

">