Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1964-xtapodakisouvlaki111.jpg
Χταπόδι σουβλάκι



Μαγιάτικο με λαχανικά

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Τρίτη, 19 Ιούλιος 2016
none
Περιγραφή

Αυτό το θαυμάσιο ψάρι με διάφορα λαχανικά και ελιές στο φούρνο!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 3 φέτες μαγιάτικο,
  • 4 κρεμμύδια κομμένα ροδέλες,
  • 4 ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες κομμάτια.
  • 3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες.
  • 4 πιπεριές κέρατο κομμένες ροδέλες,
  • 1 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο,
  • 10 ελιές καλαμών χωρίς το κουκούτσι και κομμένες κομμάτια.
  • 1/2 φλιτζάνι κρασί άσπρο.
  • αλάτι ,πιπέρι ,ρίγανη.
  • 3/4 φλιτζανιού λάδι.
Οδηγίες
  1. Πλένουμε το ψάρι και αφήνουμε να στραγγίσει.
  2. Βάζουμε σε τηγάνι το λάδι,προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τις πιπεριές,μόλις μαραθούν προσθέτουμε το σκόρδο τις ντομάτες το κρασί,στην συνέχεια τις ελιές και τον μαϊντανό.
  3. Βάζουμε 1/2 φλιτζάνι ζεστό νερό και αφήνουμε να βράσει η σάλτσα και να πήξει αρκετά,προσθέτουμε αλάτι ,πιπέρι και ρίγανη.
  4. Αραδιάζουμε τις φέτες του ψαριού στο ταψί ,ρίχνουμε επάνω στα ψάρια και γύρω-γύρω την σάλτσα και ψήνουμε στον φούρνο για μισή περίπου ώρα στους 200 βαθμούς(ανάλογα με τον φούρνο)΄
  5. Σερβίρουμε με πατάτες βραστές σαλάτα.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή