Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

1968-sykagemista11.jpg
Σύκα γεμιστά


Μοσχάρι λεμονάτο με λαχανικά
recipe image
Προστέθηκε από vasiliki ver, Κυριακή, 02 Οκτώβριος 2016 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Ελαφρύ και πολύ νόστιμο!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
6 άτομα
  • 1 - 1 1/2 κ. μοσχάρι σε μερίδες,
  • 2 κολοκυθάκια σε μεγάλα κομμάτια,
  • 2 -3 καρότα σε ροδέλες ή μπαστουνάκια,
  • 2 ξερά κρεμμύδια χοντροκομμένα,
  • 1 βαζάκι μανιτάρια σε φέτες ,
  • σέλερι ή σέλινο{αρκετό},
  • ρίγανη ,μπαχάρι, αλατοπίπερο,
  • 1/2 κρασοπότηρο λάδι ,
  • χυμό από 2 ζουμερά λεμόνια,
  • 1 κ.σούπας κορνφλάουρ,
  • 2 φλ. ζεστό νεράκι.
Οδηγίες
  1. Κόβουμε τα λαχανικά μας σε κομμάτια, κύβους ή ροδέλες.
  2. Ζεσταίνουμε το λάδι και σωτάρουμε το μοσχάρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές.
  3. Προσθέτουμε όλα τα λαχανικά μαζί ανακατεύοντας και ρίχνουμε το νερό.
  4. Αλατοπιπερώνουμε ,προσθέτουμε ρίγανη,μπαχάρι ,σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για 45 λεπτά με 1 ώρα.
  5. Τέλος ενώνουμε τον χυμό λεμονιών με το κορνφλάουρ ,ρίχνουμε καυτό ζουμάκι του φαγητού και περιχύνουμε ,κουνάμε την κατσαρόλα μας να πάει παντού και αφήνουμε να δέσει - χυλώσει η σάλτσα μας!

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλουμε προσθέτουμε πατάτες και πράσα . Η συνταγή από εδώ:http://www.delightfularea.com/mosxari-lemonato-me-laxanika/

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Σάββατο, 22 Οκτώβριος 2016 vote imagevote imagevote imagevote image
Πολυ νόστιμο φαγητό. Έβρασα πολύ περισσότερο το κρεατάκι μου και έγινε λουκούμι!
Μεταφορά στην κορυφή