Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Μπιφτέκια γεμιστά με ζαμπόν και τυρί

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Πέμπτη, 28 Μάιος 2015
none
Περιγραφή

Ζουμερά και πεντανόστιμα μπιφτέκια με γέμιση μούρλια!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 500 γρ κιμά μισο μισο.
  • 1 καροτο τριμμενο στο τριφτη
  • 1 κρεμμυδι τριμμενο στο τριφτη
  • 2 σκελιδες σκόρδο κομμένο σε κυβακια
  • 1 κ σ Σαλτσα Ajvar
  • 1 κ σ παστα πιπεριάς
  • 1 κ σ μαιντανο ψιλοκομμένο
  • 1 Αβγό
  • 1/2 κ γ μπεικιν
  • 1 κ σ νερο
  • Αλατι, πιπερι, παπρικα γλυκια
  • 4 κομματια ζαμπόν
  • 4 φετούλες γκούντα η φετα

Για την σαλτσα θελουμε

  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελιδες σκόρο σε κυβακια κομμένο
  • 4 κ σ Ajvar
  • 1 κ σ παστα πιπεριάς
  • 50 ml ζωμο κοτας η και λιγο πιο πολυ
  • 200 μλ κρεμα γαλακτος ( εγω εβαλ φυτικη )
  • 2 κ σ τυρι Bressot η Creme fraiche η τυρι Φιλαδελφια οτι έχετε στο σπίτι
  • 2 – 3 κ γ πράσινο πιπερι Απο αυτο που ειναι σε βαζακι
  • Αλατι πιπερι
Οδηγίες
  1. Για το μειγμα μπιφτέκι Ζυμωνουμε ολα τα υλικα μαζι. Το βαζουμε για 30-40 λεπτα στο ψυγείο. Το μοιράζουμε στα 4. Ανοιγουμε επανω σε μεμβράνη το ενα μέρος βαζουμε επανω μια φετα ζαμπόν και τυρι. Με βοήθεια της μεμβράνης το τυλιγουμε σε ρολό. Ετσι κανουμε και με τα αλλα 3 μέρη. Με αλευρωμενα χέρια το πασπαλιζουμε με αλευρι και τα τηγανίζουμε. (Εγω δεν μπορω να φάω τηγανιτά και τα εβαλα στο φουρνο με πατάτες).
  2. Στο ίδιο τηγάνι που τηγανίσαμε τα μπιφτέκια ριχνουμε το σκόρδο και το κρεμμυδι να σοταριστουν Καλα. Προσθετουμε και την σαλτσα Ajvar, και την παστα πιπεριάς αφηνουμε λιγο να καβουρντιστουν. Ριχνουμε το ζωμο, την κρεμα γαλακτος, το τυρι κρεμα, το πράσινο πιπερι και αφηνουμε να σιγοβράσουν για 2-5 λεπτα.
  3. Βαζουμε μεσα τα μπιφτέκια και αφηνουμε σε χαμηλη φωτια, εγω το εβαλα στο 2 για 10-15 λεπτα να τραβήξουν τα αρώματα τους ολα μαζι.
  4. Εγω το συνόδεψα με τις πατάτες αλλα μπορείτε και με ασπρο ψωμί και με ρυζι να το συνοδέψετε.

Λίγα μυστικά ακόμα

 Η συνταγή από εδώ

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή