Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

468-karydopita.jpg
Καρυδόπιτα η σεμνή



Μπουγιουρντί

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Κυριακή, 20 Μάρτιος 2016
none
Περιγραφή

Νόστιμος μεζές με τυράκια!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • 300 γραμμάρια τυρί φέτα κομμένο κυβάκια,
  • 300 γραμμάρια κασέρι πικάντικο κομμένο κυβάκια,
  • 2 ντομάτες μέτριες ξεφλουδισμένες και κομμένες κυβάκια,
  • μισή καυτερή πιπεριά κομμένη ροδελίτσες ,
  • λάδι,
  • ρίγανη.
Οδηγίες
  1. Σε 2 πήλινα γκιουβετσάκια με διάμετρο 15 πόντους περίπου στρώνουμε τα κυβάκια των τυριών εναλλάξ με τα κυβάκια της ντομάτας.
  2. Σκορπάμε ανάμεσα τις ροδελίτσες της πιπεριάς.
  3. Βάζουμε από πάνω την τελευταία δόση τυριών ,ραντίζουμε με λάδι και πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη.
  4. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσουν τα τυριά!
Λίγα μυστικά ακόμα

Θεσσαλονικιώτικος μεζές για ούζο και όχι μόνο!

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή