Μπουτάκια ή κοπανάκια κοτόπουλου γεμιστά με τυρί
- 5-6 Κοπανάκια ή μπουτάκια κοτόπουλου
Γέμιση
- 15 γρ βούτυρο λιωμενο η λάδι
- 1 σκελιδα σκόρδο στην Πρεσα
- 3 -4 κ. σ. μαϊντανό ψιλο κομμένο
- 125 γρ ρικοτα η ανθοτυρο η κατικι
- 50 γρ γκουντα
- 50 γρ εμενταλ
- 4 κ.σ. παρμεζανα
- 3 φρυγανιές τριμμενες
- αλάτι, πιπέρι
- Για τη γέμιση: Ζυμώνουμε τα υλικά όλα μαζί.
- Σηκώνουμε με τα δάχτυλα μας προσεχτικά το δέρμα από τα μπουτακια και γεμίζουμε με την γέμιση
- Αναβουμε με τον φούρνο στους 180°C. Βαζουμε τα γεμιστα μπουτακια σε ενα ταψι, αν θελουμε βαζουμε και πατατ ες γυρω γυρω ανακατεμένα με σκόρδο, μουσταρδα, λίγο λάδι, ρίγανη, αλάτι, πιπέρι και ρίχνουμε μεσα στο φαγητό μας μια κούπα νερό για να βράσουν οι πατάτες.
- Ψήνουμε για 30-45 λεπτα η και περισσότερο κοιτάμε να έχουν βράζει οι πατάτες και να έχει πάρει το φαγητό ενα ωραίο χρώμα
- Μπορούμε τα μπουτακια να τα ψήσουμε και στο γκριλ ,στα καρβουνα , αλλα σιγα σιγα
- Μπορούμε επίσης να τα ετοιμάσουμε και να τα βάλουμε στο ψυγείο να είναι έτοιμα όταν θελουμε να τα ψήσουμε.