Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Μπριζόλες ψητές στην κατσαρόλα

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Τετάρτη, 05 Σεπτέμβριος 2012
none
Περιγραφή

Ελαφρύ και πολύ νόστιμο φαγητό!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  •     4 μπριζόλες χοιρινές (εγώ είχα μοσχαρίσιες),
  •     8 μέτριες πατάτες κομμένες σε μεγάλους κύβους ή κυδωνάτες,
  •     3 κρεμμύδια σε χοντρές ροδέλες,
  •     2 σκελίδες σκόρδο σε φέτες,
  •     3 καρότα σε φέτες,
  •     2-3 πιπεριές,
  •     1/2 ποτ.κρασιού λάδι,
  •     1/2 ποτ. χλιαρό νερό,
  •     τον χυμό 2 λεμονιών,
  •     αλατοπίπερο,
  •     ρίγανη, δαφνόφυλλα,
  •     1 κ.σ. αλεύρι (αν χρειαστεί) στο τέλος.
Οδηγίες
  1. Σε φαρδιά κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τα καρότα στο λάδι.    Προσθέτουμε τις μπριζόλες, τις πατάτες να σοταριστούν,     σβήνουμε με το λεμόνι και βάζουμε το ½ ποτήρι νερό να σκεπαστούν τα υλικά μας.   
  2. Ρίχνουμε τη ρίγανη,δαφνόφυλλα, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει και να πιει το νερό του.
  3.  Αν δούμε πως έχει πολλά υγρά το φαγητό μας ρίχνουμε 1 κ.σ. αλεύρι και αφήνουμε να χυλώσει η σάλτσα του.
Λίγα μυστικά ακόμα
  • Το λεμόνι εγώ πάντα το ρίχνω λίγο πριν σβήσω το φαγητό μου, έτσι έκανα και εδώ. Δεν χρειάστηκε να προσθέσω αλεύρι η σάλτσα ήταν πηχτή.
  • Πρόσθεσα στα υλικά της συνταγής δαφνόφυλλα που πάνε πολύ σε αυτό το φαγητό και πιπεριές κέρατο.
  •  Μην ρίχνετε πολλά νερά ώστε οι μπριζόλες να ψηθούν!
  • Συνταγή από το σάιτ: thessalianews.gr
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή