Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 24.4.2017 23:36
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 24.4.2017 23:35
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Athina P 23.4.2017 19:27
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 22.4.2017 22:13
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Greekfood 22.4.2017 19:01
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 16.2.2015 13:41
TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 16.2.2015 13:39
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3267-mhlanormandias.jpg
Κομπόστα Νορμανδίας



Πανεύκολη τυρόπιτα στο τηγάνι

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Παρασκευή, 25 Οκτώβριος 2013 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Μια τυρόπιτα εύκολη, νόστιμη και γρήγορη.

Συστατικά
  • 7-8 κ.σ. λάδι
  • 4 φύλλα κρούστας
  • 1κούπα φέτα τριμμένη
  • 1 κούπα παρμεζάνα ή άλλο κίτρινο τυρί
  • Λιαστή ντομάτα (προαιρ.)
  • 2 κ.σ. γιαούρτι
  • Φρέσκο δυόσμο , λίγη φρ. ρίγανη
  • Πιπέρι
Οδηγίες
  1. Βάζουμε 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο στο τηγάνι μας και το ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά.
  2. Ανακατεύουμε τη φέτα με την παρμεζάνα, το γιαούρτι και το πιπέρι.
  3. Βάζουμε τα δύο φύλλα στο τηγάνι μας σουρωτά (δέστε τη φωτό) ώστε να καλύψουν όλον τον πάτο του τηγανιού.
  4. Ρίχνουμε το μείγμα των τυριών πάνω στα φύλλα και προσθέτουμε τα μυρωδικά μας.
  5. Σκεπάζουμε με τα άλλα δύο φύλλα καλά, ώστε να καλύψουμε όλη την κάτω επιφάνεια της πίτας και τα τυριά και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο από πάνω.
  6. Περιμένουμε να ψηθεί από τη μια πλευρά και την γυρίζουμε μετά από την άλλη με τη βοήθεια ενός δίσκου. Ρίχνουμε και λίγο ακόμα λάδι στο τηγάνι πριν το βάλουμε από την άλλη πλευρά και την ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά. Την τρυπάμε με μαχαίρι σε διάφορα σημεία προκειμένου να ψηθεί πιο γρήγορα.
  7. Φροντίζουμε να ροδοψηθεί και από τις 2 πλευρές.

 

Σχόλια
Σχόλιο από Bianka , Δευτέρα, 28 Οκτώβριος 2013
Τι ωραία πίτα!!
Γρηγόρη ,εύκολη !! Πρωτότυπη !!!
Μπράβο Ηλιαννα !!
Σχόλιο από vasiliki ver , Παρασκευή, 01 Νοέμβριος 2013
Αυτή η πίτα μου αρέσει πολύ,θα επιχειρήσω να την φτιάξω το βράδυ!!
Σχόλιο από vasiliki ver , Παρασκευή, 01 Νοέμβριος 2013 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Την έφτιαξα Ηλιάννα,πανεύκολη και πολύ νόστιμη,άρεσε σε όλους!!
Σχόλιο από sofouleli , Σάββατο, 26 Νοέμβριος 2016 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Είναι σιγουρα πολυ νοστιμη και ευκολη αφου γινεται γρηγορα με ομορφα υλικα και φανταζομαι το γιαουρτι να δινει ξεχωριστη γευση, ωραια ιδέα για ξαφνικές επισκέψεις.
Μεταφορά στην κορυφή

">