Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Πατατοκροκέτες γεμιστές με άσπρη σάλτσα

recipe image
Προστέθηκε απόBarBarBar, Τετάρτη, 09 Σεπτέμβριος 2015
none
Περιγραφή

Πεντανόστιμες πατατοκροκέτες και με τη σάλτσα τους.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 600 γρ.πατατες
  • 3 ποτηρια αλευρα (λευκο,καλαμποκαλευρο,νισεστε) αλατοπιπερωμενα
  • μπεϊκον (δεν γραφω γραμμαρια διοτι βαζουμε οσο θελουμε)
  • τυρια κιτρινα που λειωνουν καθως και φετα
  • φρυγανια για το παναρισμα
  • κρεμα γαλακτος
  • μανιταρια
  • λαδι με φρ.βουτυρο για το τηγανισμα
Οδηγίες
  1. Βραζουμε τις πατατες και τις κανουμε πουρε, αλατοπιπερωνουμε (εαν θελουμε βαζουμε κι αλλα μυρωδικα)
  2. Ανακατευμε τα αλευρα και ζυμωνουμε (εαν θελουμε βαζουμε μονο λευκο αλευρι η μαυρο η πολυσπορο) αν κολλαει μην ανησυχειτε το κανουμε μπαλακια με λαδωμενα χερια και το απλωνουμε σ ενα ταψι γεματο φρυγανια, το παταμε να ανοιξει και το γεμιζουμε.
  3. Γεμιση μπορουμε να βαλουμε οτι θελουμε, υλικα για πιτσα, λουκανικα με κετσαπ, σκετα τυρια, μανιταρια με πιπεριες κ.α.
  4. Το κλεινουμε προσεκτικα και τυλιγουμε σε μπολικη φρυγανια, εαν δεν εχουμε φρυγανια τριβουμε παλιο ψωμακι, βαζουμε στο ψυγειο να σφιξουν.
  5. Τηγανιζουμε και βγαζουμε σε χαρτι κουζινας, περιχυνουμε με κρεμα γαλακτος και μανιταρια(εαν θελουμε ριχνουμε κοκκινη σαλτσα)
  6. Μπορουμε να παιξουμε με οτι υλικα εχουμε και οτι αρεσει στην καθε μια.
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή