Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Πιτσάκια με αραβική πίτα

recipe image
Προστέθηκε απόMargo, Παρασκευή, 17 Ιούλιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή Νόστιμα και γρήγορα πιτσάκια για πάρτυ ή για μια φιλική συγκέντρωση που δεν θα αφήσουν κανέναν αδιάφορο !
Συστατικά
  • Ατομικές μικρές αραβικές πιτούλες
  • Σάλτσα πίτσας (βλ. ""Pizza Margherita")
  • Τυριά τριμμένα (ρεγκάτο, γραβιέρα, πεκορίνο, κασέρι)
  • Ροδέλες πιπεριάς πράσινης και κόκκινης
Οδηγίες

 

  • Στρώνουμε χαρτί ψησίματος σε ένα ταψί.
  • Ακουμπάμε επάνω τις αραβικές πιτούλες.
  • Προσθέτουμε από 1 κουτ. σ. σάλτσα μόνο στο κέντρο απλώνοντάς την ελαφρώς και πάντα διατηρώντας γύρω-γύρω περιθώριο χωρίς σάλτσα.
  • Ρίχνουμε τα τριμμένα τυριά και επάνω προσθέτουμε τις χρωματιστές ροδέλες πιπεριάς.
  • Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200oC για περίπου 10-15 λεπτά.
  • Τρώγονται ζεστά.

 

 


 

Λίγα μυστικά ακόμα
  • Με βάση την αραβική πίτα μικρή-ατομική ή μεγάλη μπορούμε να κάνουμε οποιαδήποτε επικάλυψη σε υλικά.
  • Μπορούμε να έχουμε φτιάξει τη σάλτσα από μια μέρα νωρίτερα ή από το πρωί, να τη βάλουμε σε δοχείο με καπάκι στο ψυγείο (διατηρείται για 3 ημέρες) και να φτιάχνουμε πιτσάκια όποτε χρειαστούμε, φρέσκα ακόμη και για μια απρόοπτη επίσκεψη για μεζεδάκι με μπύρα.

 

Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Κυριακή, 19 Ιούλιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Στολίδια πανεύκολα έφτιαξες και πάλι, Μargo!!!!!!Μπορούν να γίνουν και διάφορες παραλλαγές!!!!!!!
Σχόλιο από Ε.Φ. , Κυριακή, 14 Νοέμβριος 2010
Πανέμορφα και νόστιμα σίγουρα!
Μεταφορά στην κορυφή