Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 16.2.2015 13:41
TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 16.2.2015 13:39
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

380-tourtafraoula1111.jpg
Tούρτα φράουλας



Πράσινες ταλιατέλες με φέτα

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Παρασκευή, 10 Δεκέμβριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Μια νόστιμη μεσογειακή μακαρονάδα!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 1 πακέτο ταλιατέλλες
  • 2 σκ. Σκόρδο στην πρέσα
  • 4 κόκκινες ντομάτες ψιλ/νες και ξεφλουδισμένες ή 1 κουτί κονκασέ
  • 7-8 φύλλα βασιλικού
  • Λίγη φρέσκια ρίγανη ή ελάχιστη ξερή
  • 15 ελιές  μαύρες χωρίς το κουκούτσι
  • ¼ σπανάκι
  • 1 κομμάτι φέτα τριμμένο στο χοντρό του τρίφτη
  • Μερικές κ.σ. λάδι
  • 1 κούπα ζωμό κότας
  • Αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες




  1. Βράζουμε τις ταλιάτέλλες και παράλληλα ετοιμάζουμε τη σάλτσα μας που μέσα σε αυτήν θα ρίξουμε τα ζυμαρικά μας ψημένα αλ ντέντε.
  2. Στο τηγάνι βάζουμε το λάδι και σοτάρω το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτω τις ελιές και τις ντομάτες και το αφήνω για κανένα 10λεπτο να βράσει.
  3. Ρίχνω το σπανάκι, το βασιλικό και τη ρίγανη. Προσθέτω και το ζωμό και βράζω για 5 λεπτά ακόμα. Προσθέτω αλάτι με προσοχή και πιπέρι. Το ζωμό τον ρίχνω ανάλογα με τα υγρά που θα έχει η σάλτσα μας.
  4. Όταν είναι έτοιμη, παίρνω τις ταλιατέλλες από την κατσαρόλα με μια κουτάλα και τις προσθέτω στη σάλτσα μου. Ανακατεύω και σερβίρω με τριμμένη φέτα.
Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Σάββατο, 11 Δεκέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Μεσογειακό και πεντανόστιμο πιάτο!!
Σχόλιο από hrisag , Κυριακή, 12 Δεκέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Στα γρηγορα μια υπεροχη μακαροναδα,αρωματικη και μεσογειακη γευση.
Μεταφορά στην κορυφή

">