Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Ψωμί με κίτρινη κολοκύθα

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Σάββατο, 10 Σεπτέμβριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Πρωτότυπο ψωμί με κίτρινη κολοκύθα.

Συστατικά
  • 500 γρ κολοκύθα
  • 1 κιλο αλεύρι
  • 160 γρ βούτυρο
  • 160 ζάχαρη
  • μια πρέζα αλάτι
  • 1 μιση πακετάκι ξερή μαγιά
  • 1/4 χλιαρό γάλα
Οδηγίες
  1. Κόβουμε την κολοκύθα μικρά κομματάκια και την βάζουμε στην κατσαρόλα με λίγο νερό να βράσει και να λιώσει.
  2. Σε ενα μπολ βαζουμε το Αλεύρι, την ζάχαρη και το Αλατι,τα ανακατεβουμε και στην μεση κανουμε μια λακουβα και βαζουμε την ψημενη και ακομα ζεστη κολοκύθα.
  3. Βαζουμε το βούτυρο σε κοματακια και την μαγια που έχουμε διαλύσει στο γάλα, αρχίζουμε να το δουλεύουμε να σμίξουν ολα τα υλικα μας και να εχουμε μια μαλακη ζυμη. Δεν χρειάζεται άλλο αλεύρι.
  4. Το βαζουμε σε ζεστο μερος για 30 λεπτα να ξεκουραστεί. Μετα απο τα 30 λεπτα ,το βαζουμε σε μια φορμα ,(την οποια  εχουμε βουτυρώσει  και αλευρώσει),και το αφήνουμε για 30 λεπτα ακόμα.
  5. Αναβουμε τον φουρνο στα 200 βαθμους και το ψηνουμε για 40 λεπτα ( Αερας).

Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Τετάρτη, 14 Σεπτέμβριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ εντυπωσιακό το ψωμί σου!! Πολύ πρωτότυπο. Το χρώμα του, το κάτι άλλο!!
Μεταφορά στην κορυφή