Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Ρεβίθια σούπα τα ωφέλιμα

recipe image
Προστέθηκε απόΝτεπι, Δευτέρα, 22 Νοέμβριος 2010
none
Περιγραφή

Από τα πιο ωφέλιμα όσπρια...

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 250 γρ ρεβίθια(1/2 πακετο)
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο
  • 1 1/2 λεμόνι
  • 1 κουταλάκι κορν-φλαουρ
  • λίγο ελαιόλαδο
  • αλάτι-πιπέρι
Οδηγίες
  1. Μουσκεύω τα ρεβίθια 8 ώρες περίπου.
  2. Τα ξεπλένω και τα βάζω σε μια κατσαρόλα να βρασουν.
  3. Ξαφρίζω πολυ καλά και χαμηλώνω τη φωτιά.
  4. Μετά απο 3/4 της ώρας ρίχνω το κρεμμύδι, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύω κατά διαστήματα και δοκιμάζω.
  5. Όταν ειναι έτοιμα, στύβω το λεμόνι, ανακατευω με το κορν φλαουρ  το ζουμακι απο τα ρεβίθια και το αναμειγνύω στη κατσαρόλα ανακατεύοντας.
  6. Ρίχνω το ελαιόλαδο και σβήνω τη φωτιά .Σερβίρω αφού χυλώσουν.
Λίγα μυστικά ακόμα

Τα ρεβίθια στη φωτογραφία δεν έχουν καθόλου λάδι, έβαλα μετά.

Σχόλια
Σχόλιο από Ε.Φ. , Πέμπτη, 25 Νοέμβριος 2010
Απλή κλασσική σούπα ρεβύθια που αρέσει σε όλους και πρώτα απο όλους εμένα!Παίρνω κουτάλι κι έρχομαι!
Μεταφορά στην κορυφή