Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 24.4.2017 23:36
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 24.4.2017 23:35
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Athina P 23.4.2017 19:27
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 22.4.2017 22:13
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Greekfood 22.4.2017 19:01
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 16.2.2015 13:41
TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 16.2.2015 13:39
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3267-mhlanormandias.jpg
Κομπόστα Νορμανδίας



Σαγανάκι με τυρί φέτα

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Τρίτη, 12 Ιούνιος 2012
none
Περιγραφή

Ένα νόστιμο μεζεδάκι που ταιριάζει με όλα !

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Άλλες κατηγορίες
  • Κόμμάτια φέτας σε πάχος ενός εκατοστού.
  • Κρόκους αυγών.
  • Τριμμένη παρμεζάνα.
  • Φρυγανιά επίσης τριμμένη.
  • Φυτίνη.
Οδηγίες
  1. Ανακατεύουμε την παρμεζάνα με τους κρόκους.
  2. Βουτάμε σαυτήν τις φέτες του τυριού και στην συνέχεια τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές σε καυτή φυτίνη.
  3. Η ποσότητα εξαρτάται από το πόσο τυρί θέλουμε να τηγανίσουμε, θα βάλουμε τους ανάλογους κρόκους και παρμεζάνα και φρυγανιά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή

">