Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

468-karydopita.jpg
Καρυδόπιτα η σεμνή



Σνίτσελ πανέ

recipe image
Προστέθηκε απόΕ.Φ., Κυριακή, 26 Δεκέμβριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Τα κλασσικά σνίτσελ ευπρόσδεκτα και στο τραπέζι το γιορτινό!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 800 γραμμάρια σνίτσελ μοσχαρίσιο η χοιρινό κατά προτίμηση (γιατί είναι πολύ μαλακό)
  • 2 αυγά.
  • 1 κουταλιά λάδι.
  • 3 κουταλιές αλεύρι ,
  • 7 κουταλιές φρυγανιά τριμμένη.
  • 2-3 κουταλιές βούτυρο.
  • Φέτες λεμονιού και μαϊντανό για το γαρνίρισμα.
Οδηγίες
  1. Ζητάμε απο τον κρεοπώλη να χτυπήσει καλά τις φέτες κρέατος.
  2. Χτυπάμε τα αυγά σε πιάτο με το λάδι ,το αλάτι και το πιπέρι.
  3. Ανακατεύουμε το αλεύρι με την φρυγανιά.
  4. Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε τηγάνι .Βουτάμε τις φέτες κρέατος στο αυγό και στο αλεύρι 2 φορές.
  5. Τις τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά και απο τις δύο όψεις ,και τις σερβίρουμε σε πιατέλα γαρνιρισμένες με φέτες λεμονιού και φουντίτσες μαϊντανού.
  6. Συνοδεύουμε τα σνίτσελ με ρύζι πιλάφι η πουρέ πατάτας.
Λίγα μυστικά ακόμα
Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Δευτέρα, 27 Δεκέμβριος 2010
΄Ενα νόστιμο και πολύ εύκολο πιάτο!
Σχόλιο από hrisag , Τρίτη, 28 Δεκέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Γνωστο και αγαπημενο,δοκιμασε το και με κοτοπουλο ειναι τελειο ή και γαλοπουλα.
Μεταφορά στην κορυφή