Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Padres 7, Phillies 4: Friars incorporate by themse
ShayneDelfl 17.11.2017 3:29
2017 Crimson Sox Assessment: Andrew Benintendi
ShayneDelfl 17.11.2017 3:25
Adrian Beltre necessary in the direction of partic
ShayneDelfl 17.11.2017 3:24
New World Cup Jerseys 2011
wuyu88 15.11.2017 11:09
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Σπετζοφάι Πηλίου

recipe image
Προστέθηκε απόBianka, Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από το Πήλιο.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 2 θηλιες λουκανικο πηλιου σε κομματια κομμενο
  • 3 μελιτζάνες μακρόστενες κομμένες στα 8
  • 2 πιπεριές κέρατο πρασινες κομμένες στη μέση
  • 2 πιπεριές κέρατο κοκικινες κομμένες στη μέση
  • 1 πιπερια καυτερη κομμενη στα 4
  • 3 σκ. σκόρδο κομμενες στα 4
  • ντομάτα χυμό η κονκασέ
  • λαδι
  • αλατοπίπερο.
Οδηγίες
  1. Τηγανίζω τα λουκανικα.    Σοτάρω μεχρι να ξανθύνουν ελαφρώς μελιτζάνες και πιπεριές, ρίχνω την ντομάτα κα το σκορδο.
  2. Βράζουμε για 5-8 λεπτά, συμπληρώνω τα λουκανικα,  αλατοπιπερώνω και αφήνω σε χαμηλή φωτιά άλλα 15 λεπτά μέχρι να τελειώσουν τα υγρά του φαγητού και να μείνει με το λαδάκι του.
Σχόλια
Σχόλιο από vasiliki ver , Πέμπτη, 18 Οκτώβριος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Αγαπημένο,νοστιμότατο φαγητό Μπιάνκα!!
Μπράβο!!!
Σχόλιο από ζουμπι , Πέμπτη, 10 Ιανουάριος 2013 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πάααααρα πολύ καλό!!!Δεν έβαλα μελιτζάνες γιατί ξέχασα να πάρω...αλλά έγινε λουκούμι,είχα και ωραίο λουκάνικο βέβαια..Το έβγαλα ως ορεκτικό την παραμονή των Χριστουγέννων,γλύψαμε και την κατσαρόλα!!
Μεταφορά στην κορυφή