Πρόσφατα σχόλια

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

2641-indiansokolatakia.jpg
Ινδιάνος


Σπετζοφάι Πηλίου
recipe image
Προστέθηκε από Bianka, Τρίτη, 16 Οκτώβριος 2012 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό από το Πήλιο.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
  • 2 θηλιες λουκανικο πηλιου σε κομματια κομμενο
  • 3 μελιτζάνες μακρόστενες κομμένες στα 8
  • 2 πιπεριές κέρατο πρασινες κομμένες στη μέση
  • 2 πιπεριές κέρατο κοκικινες κομμένες στη μέση
  • 1 πιπερια καυτερη κομμενη στα 4
  • 3 σκ. σκόρδο κομμενες στα 4
  • ντομάτα χυμό η κονκασέ
  • λαδι
  • αλατοπίπερο.
Οδηγίες
  1. Τηγανίζω τα λουκανικα.    Σοτάρω μεχρι να ξανθύνουν ελαφρώς μελιτζάνες και πιπεριές, ρίχνω την ντομάτα κα το σκορδο.
  2. Βράζουμε για 5-8 λεπτά, συμπληρώνω τα λουκανικα,  αλατοπιπερώνω και αφήνω σε χαμηλή φωτιά άλλα 15 λεπτά μέχρι να τελειώσουν τα υγρά του φαγητού και να μείνει με το λαδάκι του.
Σχόλια
Σχόλιο από vasiliki ver , Πέμπτη, 18 Οκτώβριος 2012 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Αγαπημένο,νοστιμότατο φαγητό Μπιάνκα!!
Μπράβο!!!
Σχόλιο από ζουμπι , Πέμπτη, 10 Ιανουάριος 2013 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πάααααρα πολύ καλό!!!Δεν έβαλα μελιτζάνες γιατί ξέχασα να πάρω...αλλά έγινε λουκούμι,είχα και ωραίο λουκάνικο βέβαια..Το έβγαλα ως ορεκτικό την παραμονή των Χριστουγέννων,γλύψαμε και την κατσαρόλα!!
Μεταφορά στην κορυφή