Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Στήθος κοτόπουλου γεμιστό

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Δευτέρα, 29 Μάιος 2017
none
Περιγραφή

Πανεύκολο,νόστιμο και λάιτ φαγητό!

 

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
2 άτομα
  • 2 στήθη κοτόπουλου
  • 1 μεγάλη ντομάτα σε φέτες
  • τυρί του τοστ σε φέτες
  • πιπεριά σε μπαστουνάκια
  • αλατοπίπερο
  • ρίγανη
  • λάδι.
Οδηγίες
  1. Αφαιρούμε την πέτσα από τα στήθη ,τα πλένουμε καλά{εγώ τα αφήνω 5' σε νερό με ξύδι} ,αφήνουμε να στραγγίξουν.
  2. Ετοιμάζουμε όλα τα υλικά μας .
  3. Τοποθετούμε σε πυρέξ τα στήθη κοτόπουλου,με μαχαιράκι ανοίγουμε στην μέση από την πλατιά πλευρά τους προς την στενή, Προσοχή! όχι μέχρι κάτω δεν θέλουμε να τα χωρίσουμε,
  4. αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε από 2 μισές φέτες ντομάτας σε κάθε φιλέτο ,το τυρί του τοστ κι αυτό κομμένο στην μέση πάνω από τις ντομάτες και τέλος την πιπεριά.
  5. Κλείνουμε το φιλέτο μας ,στερεώνουμε με οδοντογλυφίδα ,ρίχνουμε πάλι αλατοπίπερο,ρίγανη και με ένα κουτάλι σούπας ρίχνουμε σε κάθε φιλέτο λάδι.
  6. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο για 45 λεπτά περίπου να ροδίσουν.
  7. Σερβίρουμε με σαλάτα εποχής.

Λίγα μυστικά ακόμα

΄Αλλος ένας τρόπος είναι να μην τα ανοίξουμε αλλά να τα χαράξουμε απάνω και να βάλουμε σε κάθε χαραγματιά από 1 μπαστουνάκι πιπεριάς {βάζουμε πολύχρωμες για άρωμα} μικρές φέτες ντομάτας ή ντοματίνια κομμένα στην μέση και τυράκι ,όποιο σας αρέσει .
Οπως κι αν τα φτιάξουμε έχουμε ένα υγιεινό και πολύ νόστιμο φαγητό!

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή