Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Why Soccer Is Well Liked In South America?
match0 23.5.2017 6:08
Videos Of Cleveland Fans Burning Lebron James Jers
Today 23.5.2017 6:04
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 24.4.2017 23:36
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 24.4.2017 23:35
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Athina P 23.4.2017 19:27
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 22.4.2017 22:13
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Greekfood 22.4.2017 19:01
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Tiramisu χωρίς αυγά!

recipe image
Προστέθηκε απόHlianna, Κυριακή, 03 Μάιος 2009 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 5 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή Η τιραμισού έχει πολλές παραλλαγές. Μια από αυτές είναι και αυτή εδώ που τη θεωρώ την πλέον ελαφριά, γρήγορη, εύκολη και υγιεινή. Δοκιμασμένη πολλές φορές!
Συστατικά
  • 2 φιλαδέλφεια light ή κανονικά
  • 5 -  7 κ.σ. ζάχαρη άχνη γεμάτες
  • 1 φυτική κρέμα γάλακτος 500 ml(χάρτινη συσκευασία κρετόρε)
  • 1.5 πακέτο σαβαγιάρ για τιραμισού
  • κακάο σκόνη
    Σιρόπι
  • 1 μεγάλη κούπα χλιαρό νερό
  • 1 κουταλιά ζάχαρη
  • 1 κουταλιά νες καφέ.
  • 1 σφηνάκι καλούα
Οδηγίες

  1. Φτιάχνω το σιρόπι ανακατεύοντας καλά όλα τα υλικά.
  2. Χτυπώ στο μίξερ αρχικά την κρέμα γάλακτος, προσθέτω και την άχνη για λίγο.
  3. Μετά προσθέτω τα τυριά και συνεχίζω το χτύπημα, ώστε να πάρω μια αφράτη κρέμα.
  4. Βουτώ τα σαβαγιάρ από τη μία πλευρά τους ελαφρά στο σιρόπι και τα τοποθετώ από την άλλη πλευρά σε ένα πυρέξ. Στρώνω την πρώτη στρώση και πάνω βάζω τη μισή κρέμα. Προσθέτω κακάο.
  1. Στη συνέχεια βουτώ στο σιρόπι τη δεύτερη στρώση μπισκότα και πάνω τους τοποθετώ την υπόλοιπη κρέμα.
  2. Τελειώνω ραντίζοντας με κακάο.
  3. Πρέπει να μείνει το γλυκό στο ψυγείο αρκετές ώρες πριν το χρησιμοποιήσουμε.
Λίγα μυστικά ακόμα

  • Γίνεται σε πυρέξ, αλλά  μπορεί να  γίνει και σε μορφή τούρτας, αρκεί να το βάλουμε σε φόρμα με σούστα.
  • Μπορεί να γίνει όσο ελαφριά θέλετε, χρησιμοποιώντας τα λάιτ προϊόντα
Υπάρχει συνταγή: Tiramisu με μήλα
Σχόλια
Σχόλιο από Αννα , Τρίτη, 05 Μάιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Hλιαννα ,απ οτι διαβαζω πρεπει να ειναι νοστιμη η συνταγη σου.Αν καταλαβα καλα στο πατο του πυρξ ακουμπαει η στεγνη πλευρα του σαβουαγιαρ;αν θελεις μου το διευκρινιζεις; σε ευχαριστω
Σχόλιο από Hlianna , Τρίτη, 05 Μάιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote image
Αννα, έτσι ακριβώς είναι, βρέχουμε τη μια πλευρά και ακουμπάμε την άλλην.
Δεν ξεχνάμε βρέχουμε ελάχιστα τα μπισκότα μας. Κάποιες φορές τα φτιάχνω και με τα άλλα σαβουαγιάρ τα μπισκοτένια και είναι αν οχι εξίσου, ακόμα καλύτερα.
Σχόλιο από Margo , Τετάρτη, 06 Μάιος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ωραίο και δροσερό γλυκό! Το προτιμώ κι εγώ με αυτή την παραλλαγή χωρις αυγά!
Σχόλιο από Αλεξάνδρα , Παρασκευή, 21 Αύγουστος 2009 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Αφού το δοκίμασα μπορώ να πω ότι είναι παρα παρα πολύ ωραίο και ελαφρύ όσο για την ευκολία του, τι να πω είναι έτοιμο σε χρόνο dt.Μπράβο βρε Ηλιάννα!!

Image and video hosting by TinyPic
Σχόλιο από Ντεπι , Σάββατο, 21 Αύγουστος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
πολυ ευκολο και απ οτι φαινετε πολυ γευστικο,αφου εχει γευση και απο καφε.
Θα το φτιαξω συντομα:)))
Μεταφορά στην κορυφή

">