Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ




Τουλούμπες

recipe image
Προστέθηκε απόBarBarBar, Πέμπτη, 28 Δεκέμβριος 2017
none
Περιγραφή

Ένα ξεχωριστό σιροπιαστό γλυκό, αγαπημένο πολλών.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Γλυκά
Άλλες κατηγορίες
  • 3 φλ.τσ.αλευρι,
  • 70 γρ.βουτυρο φρεσκο,
  • 2 1/3 φλ.τσ. νερο,
  • 2 κουτ.γλ.ζαχαρη,
  • 4 αυγα,
  • 1 κουτ.σουπας σιμιγδαλι ψιλο,
  • 1 κουτ.σουπ.κορν φλαουρ,
  • μπολικο λαδι για το τηγανισμα.
  • Σιρόπι
  • 4 1/2 φλ.τσ.ζαχαρη,
  • 4 1/2 φλ.τσ.νερο,
  • 1 φλ.τσ.μελι,
  • 1 βανιλια,
  • λιγο λεμονι,
  • 2 σταγονες ηλιελαιο (δεν αφηνει τα σιροπιαστα να ζαχαρωνουν)
Οδηγίες
  1. Σε μια κατσαρολα βραζουμε το νερο με το βουτυρο και την ζαχαρη,μολις παρει βρασμο ριχνουμε με την μια το αλευρι με το σιμιγδαλι και το κορν φλαουρ και χαμηλωνουμε την φωτια μας. Ανακατευουμε πολυ γρηγορα για να μη σβολιασει το μιγμα μας και ριχνουμε ενα ενα τ αυγα μας, βραζουμε σε χαμηλη φωτια πια μεχρι να ξεκολαει απ τα τοιχωματα της κατσαρολας και να γυαλισει.
  2. Βαζουμε το λαδι μας να καψει και χαμηλωνουμε την θερμοκρασια,αρχιζουμε με το κορνε μας να βγαζουμε τις τουλουμπες μας και κοβουμε με βρεγμενο μαχαιρι τα κομματια που πεφτουν στο λαδι.
  3. Τηγανιζουμε μεχρι να ροδισουν.
  4. Όπως ειναι ζεστες τις ριχνουμε στο κρυο σιροπι το οποιο εχουμε βρασει 3-4 λεπτα και εχουμε αφησει να κρυωσει.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή