Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Why Soccer Is Well Liked In South America?
match0 23.5.2017 6:08
Videos Of Cleveland Fans Burning Lebron James Jers
Today 23.5.2017 6:04
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 24.4.2017 23:36
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 24.4.2017 23:35
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Athina P 23.4.2017 19:27
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 22.4.2017 22:13
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Greekfood 22.4.2017 19:01
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Τούρτα με Κρέμα Παραδείσου και φράουλες

recipe image
Προστέθηκε απόgeorgia2783, Δευτέρα, 24 Απρίλιος 2017
none
Περιγραφή

Καταπληκτική σε γεύση και εμφάνιση τούρτα!

Συστατικά
  • Για την μπισκοτενια βάση
  • 3 αυγά τα χωριζουμε
  • 150 γρ ζάχαρη
  • 3 κουταλιές ζεστό νερό
  • 150 γρ Αλεύρι
  • 1 κουταλάκι μπέικιν
  • Για την κρέμα
  • 1 κουτί κρέμα του Dr.Oeteker κρέμα φράουλα
  • 600 γρ κρέμα γάλακτος (σαντιγί)
  • 2 βανιλιες
  • 500 γρ φράουλα
Οδηγίες
  1. Για τη μπισκοτένια βάση: Χτυπάμε με το μιξερ τα ασπράδια με το νερό σε μαρέγκα και βάζουμε τους κρόκους και τα χτυπάμε για 5 Λεπτά σε πηχτο αφρό και βάζουμε και τη ζάχαρη και συνεχίζουμε να χτυπάμε για ακόμα λίγα λεπτά.
  2. Τώρα βαζουμε λίγο λίγο το αλεύρι μαζί με το μπέικιν και το ανακατεύουμε ελαφρά με ένα σύρμα κουζίνας.
  3. Περνάμε την φόρμα μας με βούτυρο η λάδι, μέχρι επάνω μόνο με βούτυρο και βάζουμε το μειγμα στη φόρμα .
  4. Έχουμε τον φούρνο μας ζεστό στους 180 και το ψήνουμε για 30 ως40 λεπτά. Δοκιμάζουμε μετά τα 30 λεπτά αν είναι ψημένο.
  5. Φτιάχνουμε την κρέμα: 1 κουτί Κρέμα του Dr.Oeteker Κρέμα - φράουλα (αν υπάρχει Ελλάδα) το κάνουμε όπως λέει στο πακέτο, και προσθέτουμε ακόμα 250 γρ φρέσκες φράουλες σε κομματάκια και ανακατεύουμε.Αν χρειαστεί βάζουμε λίγο ζελατίνη και το βάζουμε στην ακρη.
  6. .(Αν δεν υπάρχει στην Ελλάδα κάτι τέτοιο κουτί του Dr.Oeteker, μπορούμε να το κάνουμε και μόνη μας.400 γρ φράουλα σε μικρά κομμάτια, 1 φακελάκι ζελατίνη. Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε τις φράουλες και 2 ως 3 κουταλιές καστανή ζάχαρη και το Ζεσταίνω, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Έχω ετοιμάσει τη ζελατίνη και βάζω περίπου το μισό και το ανακατεύω. Υπάρχει και της στιγμής ζελατίνη σκόνη, που είναι για ζεστό και κρύο δεν χρειάζεται να βράσει δηλαδή. Μετά όταν κρυώσει ανακατεύουμε ελαφρά τη σαντιγί. )
  7. Τώρα χτυπάμε τη σαντιγί και τις βανιλιες μαζί.
  8. Ανακατεύουμε τη σαντιγί με τις φράουλες.
  9. Τώρα βάζω ένα Τσερκι γύρο από την μπισκοτενια βάση και βάζω λίγο από την κρέμα πάνω στην μπισκοτενια βάση, περίπου 1 πόντο. Κόβω τις πλυμενες φράουλες στην μέση και τις βάζω δίπλα δίπλα ομοιόμορφα, και βάζω επάνω την υπόλοιπη κρέμα και την στρώνουμε με μια σπάτουλα. Το βάζουμε για 2 ώρες στο ψυγείο.
  10. Φτιάξτε ντεκόρ, με ότι θέλετε. .....κουβερτούρα λιωμένη , και βουτάτε τις φράουλες μέσα μέχρι την μέση όπως είναι με τα κοτσάνια μαζί τα αφήνουμε να στεγνώσουν και τα βάζουμε επανω.
  11. Καλή επιτυχία!

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή

">