Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Τσιπούρες με δενδρολίβανο και μουστάρδα

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Τρίτη, 11 Ιανουάριος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 3 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Πολύ γευστικό φαγάκι που θα φαγωθεί ευχάριστα από μικρούς και μεγάλους!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
5-6 άτομα
  • 5-6 τσιπούρες μέτριες,
  • 6 πατάτες σε ροδέλες,
  • 1 κρασοπότηρο λάδι,
  • 2 σφηνάκια ούζο,
  • 3κ.σ. μουστάρδα,
  • 1 κρασοπότηρο νερό,
  • δενδρολίβανο,
  • αλατοπίπερο.
Οδηγίες
  1. Ετοιμάζουμε τα ψάρια, καθαρίζουμε, πλένουμε τα στραγγίζουμε από τα πολλά νερά, αλατοπιπερώνουμε καλά .
  2. Στρώνουμε σε λαδωμένο ταψί τις ροδέλες πατάτας, απάνω τα ψάρια.
  3. Χτυπάμε το λάδι, το ούζο και τη μουστάρδα, περιχύνουμε τα ψάρια.
  4. Ρίχνουμε το νεράκι, μπόλικο δενδρολίβανο, σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε 30' στους 180β.
  5. Μετά τη μισή ώρα βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε άλλα 10' να ροδίσουν
Λίγα μυστικά ακόμα

Παρόμοια συνταγή:
Τσιπούρα μεθυσμένη

Σχόλια
Σχόλιο από Margo , Παρασκευή, 14 Ιανουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολύ νόστιμη συνταγή, γεμάτη από άρωμα και γεύση!!
Σχόλιο από vasiliki ver , Τρίτη, 01 Φεβρουάριος 2011
Tις έφτιαξα ΚΑΙ σήμερα,πολύ νόστιμες,με γεύση τέλεια!
Σχόλιο από soulli , Πέμπτη, 10 Φεβρουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Όποιος δεν τις έχει φτιάξει να τις δοκιμάσει!!Εγιναν φανταστικές!!Πεντανόστιμες και όλο άρωμα!!
Πρόσθεσα και λίγο σκορδάκι γιατί μας αρέσει!!Μπράβο Βασιλική για αυτόν τον διαφορετικό τρόπο για το ψαράκι!!
Σχόλιο από hrisag , Πέμπτη, 10 Φεβρουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Πολλα εχω ακουσει για αυτες τις αρωματικες και πικαντικες τσιπουρες,τα καλυτερα!θα τις δοκιμασω,μπραβο Βασιλικη.
Σχόλιο από vasiliki ver , Παρασκευή, 11 Φεβρουάριος 2011
Eυχαριστώ κορίτσια για τα καλά σας σχόλια,εγώ τις φτιάχνω τακτικά και μου αρέσουν πολύ οι γεύσεις!
Μεταφορά στην κορυφή