Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 15:18
Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 5.9.2017 11:17
Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
howto 16.7.2017 19:45
Φτιάξε πετιμέζι σύκου
howto 11.7.2017 13:21
Φτιαξε ευκολα βανίλια υποβρύχιο
howto 11.7.2017 12:53
Φτιάξε εύκολα το υπέροχο λικέρ καρύδι
howto 11.7.2017 12:50
Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
howto 11.7.2017 12:46
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ



Χοιρινές πικάντικες μπριζόλες

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Παρασκευή, 01 Δεκέμβριος 2017
none
Περιγραφή

Θρούμπι,μουστάρδα ,λεμόνι και διάφορα πιπέρια κάνουν τις μπριζόλες μας νοστιμότατες!

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
4 άτομα
  • 4 μπριζόλες χοιρινές
  • 4 πατάτες
  • 1 φλ. κρασιού λάδι,
  • αρκετό θρούμπι ,
  • ρίγανη
  • αλάτι
  • διάφορα αρωματικά πιπέρια {υπάρχουν στα σούπερ μάρκετ}
  • 2 κ.σ. μουστάρδα Ντιζόν
  • 3 ζουμερά λεμόνια {το χυμό τους}
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο σε φετούλες
Οδηγίες
  1. Πλένουμε πολύ καλά τις μπριζόλες μας,αφαιρούμε το πολύ λίπος.
  2. Στο ταψί της κουζίνας μας τοποθετούμε τις μπριζόλες,ανάμεσα τις πατάτες ,αλατοπιπερώνουμε,πασπαλίζουμε με άφθονο θρούμπι {είναι το τέλειο ταίρι του χοιρινού} ,προσθέτουμε και τις φέτες σκόρδου .
  3. Στον χυμό του λεμονιού ρίχνουμε την μουστάρδα,ρίγανη,και το λάδι χτυπάμε καλά να ενωθούν και περιχύνουμε το φαγητό μας.
  4. Σκορπάμε τα πιπέρια απάνω,ρίχνουμε ένα ποτηράκι κρασιού ζεστό νερό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο για 1: 30 ώρα να ροδίσουν.

Λίγα μυστικά ακόμα

Αν θέλουμε προσθέτουμε και ξύσμα από τα λεμόνια,εγώ το ξέχασα , δίνει επιπλέον γεύση! Δοκιμάστε τις γίνονται πολύ νόστιμες και μαλακές.

Σχόλια
Μεταφορά στην κορυφή