Πρόσφατα σχόλια

FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 24.4.2017 23:36
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 24.4.2017 23:35
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Athina P 23.4.2017 19:27
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Hlianna 22.4.2017 22:13
Απ:Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Hlianna 22.4.2017 22:06
Συμβουλές για τοπικά φαγητά
Αποστολία 22.4.2017 19:13
Απ:Μυστικά και ....φανερά!!!
Greekfood 22.4.2017 19:01
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
Bianka 17.10.2016 21:25
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
belladona 9.9.2016 15:12
Απ:Πώς χρησιμοποιούμε την πήλινη γάστρα μας
netcafe2 4.6.2016 10:43
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 13.6.2015 20:24
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 15.4.2015 15:27
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 15.4.2015 15:25
ΦΤΙΑΞΤΕ ΣΚΟΝΗ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
howto 22.3.2015 19:08
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 26.2.2015 16:57
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 20.2.2015 19:56
Απ:TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 20.2.2015 19:55
Απ:Ανέκδοτα
XrhstosLiv 16.2.2015 13:41
TΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ
XrhstosLiv 16.2.2015 13:39
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

3267-mhlanormandias.jpg
Κομπόστα Νορμανδίας



Χοιρινό πρασάτο

recipe image
Προστέθηκε απόvasiliki ver, Δευτέρα, 13 Δεκέμβριος 2010 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
none
Περιγραφή

Εμένα που δεν μου αρέσουν τα πράσα άλλαξα γνώμη, αφού το δοκίμασα.

Συστατικά
Στα γρήγορα
Κυρίως Πιάτα
Άλλες κατηγορίες
Σερβίρει
6 άτομα
  • 1 1/2κ. μπούτι χοιρινό κομμένο σε κύβους
  • 1φλ. Λάδι
  • 1 1/2κ. πράσα κομμένα σε ροδέλε
  • ςΜερικά κλαράκια σέλερι ή σέλινο χοντροκομμένο
  • αλατοπίπερο.

ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΓΟΛΈΜΟΝΟ

  • 2 κρόκους αυγών,
  • χυμό από 1 1/2 λεμόνι.
Οδηγίες
  1. Πλένουμε καλά το κρέας, εγώ το αφήνω 30' σε ξύδι, το σκουπίζουμε, αλατοπιπερώνουμε και το σοτάρουμε στο λάδι.
  2. Ρίχνουμε δύο φλ. νερό και σιγοβράζουμε. Όταν μισοβράσει προσθέτουμε τα πράσα, το σέλερι και αφήνουμε να βράσουν.
  3. Ετοιμάζουμε το αυγολέμονο χτυπώντας το, προσθέτουμε ζεστό ζουμάκι από την κατσαρόλα έως να ζεσταθεί αρκετά ,περιχύνουμε το φαγητό μας.
  4. Κουνάμε την κατσαρόλα να πάει παντού κ' σερβίρουμε.
  5. Καλή μας όρεξη!


Σχόλια
Σχόλιο από Hlianna , Πέμπτη, 16 Δεκέμβριος 2010
Αγαπημένο φαγητό και απλή αλλά νόστιμη συνταγή!!!!
Σχόλιο από vasiliki ver , Πέμπτη, 16 Δεκέμβριος 2010
Πραγματικά,εύκολο,γρήγορο φαγητό,χωρίς δυσκολία καμιά.Να προσθέσω για όσους δεν αρέσει να αυγοκόβουν τα φαγητά τους μπορούν να κάνουν το εξής{βάζουμε σε μπολ 2κ.σ.ταχίνι,το χυμό λεμονιών,τα χτυπάμε να αραιώσει το ταχίνι,προσθέτουμε ζεστό ζουμάκι από το φαγητό μας και περιχύνουμε.}Είναι εξίσου νόστιμο,το φτιάχνω εγώ γιατί δεν αρέσει στην κόρη κ'στον άντρα μου το αυγολέμονο.Επίσης όταν νηστεύουμε ρίχνω στο σπανακόρυζο,στα ντολμαδάκια.
Σχόλιο από vasiliki ver , Πέμπτη, 16 Δεκέμβριος 2010
Πραγματικά,εύκολο,γρήγορο φαγητό,χωρίς δυσκολία καμιά.Να προσθέσω για όσους δεν αρέσει να αυγοκόβουν τα φαγητά τους μπορούν να κάνουν το εξής{βάζουμε σε μπολ 2κ.σ.ταχίνι,το χυμό λεμονιών,τα χτυπάμε να αραιώσει το ταχίνι,προσθέτουμε ζεστό ζουμάκι από το φαγητό μας και περιχύνουμε.}Είναι εξίσου νόστιμο,το φτιάχνω εγώ γιατί δεν αρέσει στην κόρη κ'στον άντρα μου το αυγολέμονο.Επίσης όταν νηστεύουμε ρίχνω στο σπανακόρυζο,στα ντολμαδάκια.
Σχόλιο από hrisag , Πέμπτη, 16 Δεκέμβριος 2010 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
Ααα καλο κολπο και αυτο με το ταχινι,δεν το ηξερα,η συνταγη αγαπημενη...!
Σχόλιο από Bianka , Πέμπτη, 13 Ιανουάριος 2011 vote imagevote imagevote imagevote imagevote image
εγω και λιγη ντοματα μεσα
ειναι πολυ νοστιμο


Σχόλιο από vasiliki ver , Παρασκευή, 14 Ιανουάριος 2011
Γεια στα χεράκια σου Βianka!!
Το έφτιαξες πολύ ωραίο,Μπράβο!!!
Μεταφορά στην κορυφή

">