Πρόσφατα σχόλια



FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Hlianna 25.2.2019 8:35
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Hlianna 25.2.2019 8:11
Απ:Παιχνίδι: Βρες τη λέξη !
Johnnys 23.2.2019 22:50
Απ:Αστεία ονόματα που έχουμε ακούσει....
Johnnys 23.2.2019 22:21
Απ:Παιχνίδι: Συνέχισε την Παροιμία......
Johnnys 23.2.2019 22:18
Απ:Παιχνίδι: Ναι ή Όχι;
Johnnys 23.2.2019 22:15
Απ:Παιχνίδι... Διλήμματα
Johnnys 23.2.2019 22:12
Απ:Παιχνίδι: Ερωτήσεις-Απαντήσεις !
Johnnys 23.2.2019 22:10
Απ:Μαγειρεύω....φράσεις!
Johnnys 23.2.2019 22:05
Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Απ:Μέτρημα υλικών
pripankaj 17.11.2018 8:55
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ


Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Περισσεύματα ζυμαρικών
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 12
ΘΕΜΑ: Περισσεύματα ζυμαρικών
#28
Περισσεύματα ζυμαρικών 10 Χρόνια, 2 Μήνες πριν  


Μπορούμε να φτιάξουμε ένα ψευτοσουφλεδάκι , αν ανακατέψουμε σάλτσα ντομάτας μαρινάρα, μακαρόνια, τυριά και περιχύσουμε με κρέμα γάλακτος.

Μπορούμε να φτιάξουμε μια μακαρονοσαλάτα.
Με μακαρόνια, πιπεριές φλωρίνης βάζο, κάπαρη, αγγουράκι πίκλες, μαγιονέζα με γιαούρτι και μαϊντανό.

Επίσης μπορούμε να φτιάξουμε με βίδες τη μακαρονοσαλάτα με τόνο της Dafni.
Hlianna (Διαχειριστής)
Administrator
Δημοσιεύσεις: 17802
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Θήλυ Τοποθεσία: Αθήνα
Τελευταία διόρθωση: 24/07/2010 09:16 από Hlianna.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#4207
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών 9 Χρόνια, 11 Μήνες πριν  
Το ρύζι
μπορεί να «μεταμορφωθεί» προσθέτοντάς του μια νέα σάλτσα, να σερβιριστεί με μυρωδικά, όπως μαϊντανό, άνηθο, δεντρολίβανο, ή δυόσμο ως γαρνιτούρα σε κάποιο άλλο πιάτο, να το ανακατέψετε με τυρί και να το βάλετε για λίγα λεπτά στα μικροκύματα, ώσπου να λιώσει το τυρί.

Το ρύζι της μιας μέρας μπορεί επίσης να γίνει σαλάτα την επόμενη. Δοκιμάστε να το ανακατέψετε με γιαούρτι και μαγιονέζα, βρασμένα λαχανικά και αλλαντικά. Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.
Hlianna (Διαχειριστής)
Administrator
Δημοσιεύσεις: 17802
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Θήλυ Τοποθεσία: Αθήνα
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#4398
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών 9 Χρόνια, 11 Μήνες πριν  
Αν μάς έχει περισσέψει ρύζι από πιλάφι, μπορούμε να φτιάξουμε ντολμαδάκια με τόνο και ρύζι....Μια διαφορετική πρόταση!

Ντολμαδάκια με τόνο

Hlianna (Διαχειριστής)
Administrator
Δημοσιεύσεις: 17802
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Θήλυ Τοποθεσία: Αθήνα
Τελευταία διόρθωση: 24/07/2010 09:17 από Hlianna.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#21291
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών 9 Χρόνια, 4 Μήνες πριν  
Αν περισσέψουν μακαρόνια, μπορούμε να φτιάξουμε και αυτό το ψευροπαστίτσιο....αλλά στη λαδόκολλα για να μη λερώνουμε και άλλα σκεύη....μια ιδέα από την TV που μου άρεσε πολύ. Μπορούμε να βάλουμε ό, τι θέλουμε μέσα.
Εδώ έβαλα κίτρινα τυριά, λιαστή ντομάτα, μαϊντανό,ελιές, βασιλικό, λίγη κρέμα γάλακτος λάιτ. Τα μακαρόνια να κρατάνε "στο δόντι"..... Φυσικά μπορούμε να βράσουμε και φρέσκα μακαρόνια, δεν είναι ανάγκη να είναι περισσεύματα.

Το σκέπασα και το έψησα στο φούρνο στους 180ο περίπου 3/4 της ώρας.

Επίσης μπορούμε να βάλουμε μέσα περισσεύματα από κρέατα ή αλλαντικά,σε συνδυασμό δικό μας.
Ένας συνδυασμός που αγαπώ πολύ είναι, φέτα, βασιλικός , ελιές, λιαστή.


Hlianna (Διαχειριστής)
Administrator
Δημοσιεύσεις: 17802
graph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Θήλυ Τοποθεσία: Αθήνα
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#21294
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών 9 Χρόνια, 4 Μήνες πριν  
Μια άλλη ιδέα όταν μας έχουν περισσέψει μικρά ζυμαρικά, όπως πένες, κοχυλάκι, ριγκατόνι κλπ, είναι να τις κάνουμε μακαρονοσαλάτα. Εγώ το κάνω σχεδόν πάντα όταν μου έχουν μείνει από την προηγούμενη μέρα ζυμαρικά. Βάζω σε μια σαλατιέρα τα ζυμαρικά, λίγο κίρτινο τυρί και ζαμπόν σε μικρά κυβάκια, ανακατεύω λίγη μαγινέζα με πολύ λίγη κέτσαπ και 1 κουταλιά της σούπας ουίσκι και έχω μια υπέροχη μακαρονοσαλάτα. Κατά τον ίδιο τρόπο αν δεν έχω τυρί και ζαμπόν στο σπίτι βάζω τόνο και ψιλοκομμένη ντομάτα στη σαλάτα μου ή ότι άλλο υπάρχει στο σπίτι και μας αρέσει.
marianta (Μέλος)
Ζήσε τη στιγμή.
Platinum Boarder
Δημοσιεύσεις: 2885
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Θήλυ Γεννέθλια: 0000-11-25
Αγαπώ σημαίνει ζω. Αγαπιέμαι και αγαπώ, σημαίνει αξίζω να ζω. Είμαι εδώ γιατί αγαπώ την καλή και ζεστή παρέα και την μαγειρική και θέλω να κάνω μαζί σας πολλά πολλά γευστικά ταξίδια στη χώρα των χρωμάτων και των αρωμάτων.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#21307
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών 9 Χρόνια, 4 Μήνες πριν  
Το ίδιο κάνω και εγώ σαν την Ηλιάννα όταν έχω περισεύματα ζυμαρικών, αλλά η ιδέα της να ψηθούν στην λαδόκολα είναι πολύ πρακτική, θα το δοκιμάσω γιατί μου αρέσει!!
Μαριάντα μακαρονοσαλάτα δεν το είχα σκεφτεί και μάλιστα είναι ιδιαίτερη με την σάλτσα κοκτέηλ που την ανακατεύεις. Μπράβο!!!
Νάνα (Επισκέπτης)
Platinum Boarder
Δημοσιεύσεις: 1259
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος
Φύλο: Θήλυ Τοποθεσία: Κόρινθος Γεννέθλια: 0001-12-04
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 12
Συντονιστές: Margo  Bianka 
Μεταφορά στην κορυφή