Πρόσφατα σχόλια



FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

Απ:ψωμί ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ και συντηρητικά
Johnnys 23.2.2019 2:06
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Johnnys 22.2.2019 23:47
Απ:Τα μυστικά για ένα πετυχημένο κέικ
Athina P 15.2.2019 10:59
Απ:Κεικ με τυρί μασκαρπόνε
Athina P 15.2.2019 10:52
Απ:Γιορτή !
Athina P 15.2.2019 10:50
Απ:Κάνναβη σε τροφές
Hlianna 2.2.2019 8:25
Απ:Περισσεύματα ψωμιού
Athina P 23.1.2019 9:31
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών
Athina P 23.1.2019 9:28
Απ:Περισσεύματα ψαριού!
Athina P 23.1.2019 9:12
Κάνναβη σε τροφές
Athina P 4.1.2019 18:03
Απ:Μέτρημα υλικών
pripankaj 17.11.2018 8:55
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
Hlianna 24.7.2018 20:54
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
Hlianna 24.7.2018 20:53
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
Hlianna 24.7.2018 20:51
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
Hlianna 24.7.2018 20:50
Απ:Το πρωινό σας ξεκίνημα
ioankedi@protonmail.com 24.7.2018 14:08
Απ:Τα αυγά στη διατροφή μας!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:56
Απ:Περί ορέξεως...των άλλων!
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:54
Απ:Πώς γεμίζω εύκολα και γρήγορα κανελόνια
ioankedi@protonmail.com 21.7.2018 14:52
Απ:Έρευνα για την ελληνική κουζίνα - 5 κουτιά δώρο
myGREEKbox 19.9.2017 12:18
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ


Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Περισσεύματα ζυμαρικών
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 12
ΘΕΜΑ: Περισσεύματα ζυμαρικών
#39480
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών 8 Χρόνια, 7 Μήνες πριν  
ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΟΓΚΡΑΤΕΝ



με ολα τα υπολυπα που εχουμε στο ψυγειο μας

1 κουτι ντοματα για πιτσα
250 γρ μακαρονια σπαγγετι
200 γρ ζαμπον γαλοπουλας η χοιρινο σε κομματακια κομμενο η οτι αλλο εχουμε
1 μικρη κονσερβα αρακα
1 μικρη κονσερβα μανιταρια
3 κ.σ καλαμποκι ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ
2 κρεμμυδια σε κυβους κομενα
2 σκορλιδες σε κομματακια κομμενο
1\2 κ.γ τριμμενο τσιλι
1 κ,γ ματζουρανα
2 κ,γ ριγανη
αλατι
250 γρ τυρι τριμμενο ενταμερ η γκουντα η οτι αλλο εχουμε
2 κοματια μοτσαρελα
λιγο λαδι για το σωταρισμα
1 ποτυρακι κρασιου γαλα
2 κ.γ κορν φλαουερ
1 κ,σ πελτε ντοματας
1 ποτυρι νερου γαλα
2 κ,σ κορν φλαουερ
300 γρ τυρι μοτσαρελα

αν εχουμε μακαρονια στο ψυγειο απο τις προηγουμενες ημερες βαζουμε αυτα
Βραζουμε τα μακαρονια τα στραγγιζουμε


βαζουμε σε τιγανι το λαδι να ζεσταθη σωταρουμε τα κρεμυδια με το σκορδο
ριχνουμε το ζαμπον ,να σωταριστη,ριχνουμε τα μανιταρια και τον πελτε ντοματας
προσθετουμε την ματζουρανα,ριγανη,το τσιλι,και την κονσερβα ντοματα τον αρακα και το καλαμποκι
ριχνουμε και αλατι και λιγο νερακι
αφηνουμε να παρη 3-4 βρασης
ανακατευουμε το κορν φλαουερ με το ποτυρακι γαλα,το ριχνουμε στην σαλτσα να δεση


Βουτυρωνουμε μια φορμα πυρεξ

Αναβουμε τον φουρνο στους 200 βαθμους

Βαζουμε μια στρωση μακαρονια και πασπαλιζουμε με το τυρι ενταμερ
ριχνουμε μια στρωση καλλη απο την σαλτσα βαζουμε λιγα κοματια απο την μοτσαρελα,ξανα μακαρονια τυρι ενταμερ και σαλτσα,
ανακατευουμε το ποτυρι νερου γαλα με το κορν φλαουερ το ριχνουμε επανω στην σαλτσα
βαζουμε και τα υπολυπα κομματια μοτσαρελα πασπαλιζουμε με τυρι ενταμερ
και ψυνουμε για 30-40 λεπτα











Bianka (Συντονιστής)
Moderator
Δημοσιεύσεις: 7696
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Θήλυ Bianka11054 Τοποθεσία: ΓΕΡΜΑΝΙΑ -ΒΟΛΟ-ΠΗΛΙΟ
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#76184
Απ:Περισσεύματα ζυμαρικών 1 Μήνας πριν  
Σουφλε σταθερη αξια!με οτι εχει μεσα το ψυγειο!!!μιαμ μιαμ!
Athina P (Μέλος)
Fresh Boarder
Δημοσιεύσεις: 7
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 12
Συντονιστές: Margo  Bianka 
Μεταφορά στην κορυφή