Πρόσφατα σχόλια



FORUM: ΝΕΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

代办教育部认证学历格拉斯哥大学Glasgow毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:53
代办教育部认证学历布里斯托尔大学Bristol毕业证材料Q@微744043126专业制作英国...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:52
代办教育部认证学历伦敦大学国王学院KCL毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:52
代办教育部认证学历爱丁堡大学Edinburgh毕业证材料Q@微744043126专业制作英国...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:50
代办教育部认证学历伦敦大学学院UCL毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单课程...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:50
代办教育部认证学历帝国理工学院IC毕业证材料Q@微744043126专业制作英国成绩单课程安...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:49
代办教育部认证学历旧金山艺术大学AAU毕业证材料Q@微744043126专业制作美国成绩单课...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:49
代办教育部认证学历耶鲁大学Yale毕业证材料Q@微744043126专业制作美国成绩单课程安...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:47
代办教育部认证学历肯塔基大学UK毕业证材料Q@微744043126专业制作美国成绩单课程安排...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:45
代办教育部认证学历威斯康星密尔沃基分校UWM毕业证材料Q@微744043126专业制作美国成...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:44
代办教育部认证学历西密歇根大学WMU毕业证材料Q@微744043126专业制作美国成绩单课程...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:40
代办教育部认证学历内华达大学雷诺分校UNR毕业证材料Q@微744043126专业制作美国成绩...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:40
代办教育部认证学历安德鲁大学毕业证材料Q@微744043126专业制作美国成绩单课程安排美国...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:39
代办教育部认证学历阿苏萨太平洋大学APU毕业证材料Q@微744043126专业制作美国成绩单...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:38
Wo kann ich Lyrica 300 mg rezeptfrei online bestel
stjarnapotekse 23.9.2023 23:36
代办教育部认证学历德州理工大学TTU毕业证材料Q@微744043126专业制作美国成绩单课程...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:36
代办教育部认证学历缅因州立大学毕业证材料Q@微744043126专业制作美国成绩单课程安排美...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:36
代办教育部认证学历东肯塔基大学EKU毕业证材料Q@微744043126专业制作美国成绩单课程...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:29
代办教育部认证学历犹他大学U of U毕业证材料Q@微744043126专业制作美国成绩单课...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:26
代办教育部认证学历田纳西大学UTK毕业证材料Q@微744043126专业制作美国成绩单课程安...
dfdsfsdg02 23.9.2023 23:23
Περισσότερα...

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ


Γεια χαρά, Επισκέπτης
Παρακαλώ Σύνδεση ή Εγγραφή.    Χάσατε τον κωδικό σας;

Περισσεύματα αυγών
(1 μέλος/η είναι εδώ) (1) Επισκέπτης
Μετάβαση στο τέλοςΣελίδα: 12
ΘΕΜΑ: Περισσεύματα αυγών
#29
Περισσεύματα αυγών 14 Χρόνια, 6 Μήνες πριν  


Αυγά βρασμένα που έχουν περισσέψει μπορεί να γίνουν αυγοσαλάτα, λιώνοντάς τα με το πιρούνι και ανακατέυοντας μαγιονέζα, κρεμμυδάκι, καλαμπόκι, κάπαρη, αλατοπίπερο.
Τρώγεται σκέτη ή παρεούλα με πράσινη σαλάτα...


Επίσης μπορούν να γεμιστούν και μικρές κόκκινες σφικτές ντοματούλες με τη γέμιση αυτή.....

Ακόμα και σε φέτες φρυγανισμένου ψωμιού μπαίνει η αυγοσαλάτα και γίνεται ωραία καναπεδάκια......
Hlianna (Διαχειριστής)
Administrator
Δημοσιεύσεις: 17802
graphgraph
Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
Φύλο: Θήλυ Τοποθεσία: Αθήνα
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
 
#106
Απ:Περισσεύματα αυγών 14 Χρόνια, 5 Μήνες πριν  
Περίσσεψαν πασχαλινά αυγά;



Μπορούμε να κάνουμε ρολό κιμά με αυγά

  • 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο ή μισό μισό
    1 κρεμμύδι τριμμένο
    2 αυγά για το ζύμωμά
    αρκετό μαϊντανό
    αλάτι, πιπέρι
    5-6 αυγά βραστά σφικτά

  • Ζυμώνουμε καλά όλα τα υλικά πλην των σφικτών αυγών.
    Ανοίγουμε τον κιμά σε ταψί σε παραλληλόγραμμο σχήμα και βάζουμε κατα μήκος της μακριάς πλευράς τα βρασμένα αυγά το ένα κοντά στο άλλο. Κλείνουμε τον κιμά τυλίγοντας μέσα τα αυγά και σχηματίζοντας ρολό. Ψήνουμε στο φούρνο βάζοντας και πατατούλες τριγύρω αν θέλουμε στους 180ο για 1,5 ώρα.
    Σερβίρουμε κόβοντας φέτες απο το ρολό μαζί με πατατούλες.


    ή Μπορούμε να κάνουμε και ατομικά ρολά, χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι κιμά που με αυτό θα θωρακίσουμε τριγύρω το κάθε ένα αυγό μας(θα γίνει στο σχήμα σαν μπαλίτσα του τένις). Μπορούμε αν θέλουμε μεταξύ του κιμά και του αυγού να βάλουμε ένα λεπτό στρώμα σωταρισμένου σπανακιού έχει υπέροχο σχέδιο. Θα το ψήσουμε κανονικά στο φούρνο λιγότερη ώρα από το ρολό. Κατά το σερβίρισμα χωρίζουμε στη μέση το κάθε ατομικό ρολό και το σερβίρουμε με πατατούλες με δεντρολίβανο
    Hlianna (Διαχειριστής)
    Administrator
    Δημοσιεύσεις: 17802
    graphgraph
    Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
    Φύλο: Θήλυ Τοποθεσία: Αθήνα
    Τελευταία διόρθωση: 09/04/2009 23:27 από Hlianna.
    Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
     
    #108
    Απ:Περισσεύματα αυγών 14 Χρόνια, 5 Μήνες πριν  
    Mε τα περισσεύματα επίσης των πασχαλινών αυγών μπορούμε να φτιάξουμε



    Ρώσικη σαλάτα

    Βράζω 1 πατάτα, 1 καρότο, μισή κούπα αρακά και τα κόβω κυβάκια.
    Ανακατεύω σε μπωλ τα βρασμένα λαχανικά, και από 2 κουταλιές κάπαρη ,αγγουράκι τουρσί, πιπεριά κόκκινη από βάζο σε κυβάκια. Προσθέτω 3 σφικτά αυγά ψιλοκομμένα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύω ελαφρά. Τέλος ανακατεύω και 1 κουταλιά χυμό λεμονιού μαζί με 1 κούπα μαγιονέζα και αφήνω στο ψυγείο να δέσουν οι γεύσεις.
    Hlianna (Διαχειριστής)
    Administrator
    Δημοσιεύσεις: 17802
    graphgraph
    Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
    Φύλο: Θήλυ Τοποθεσία: Αθήνα
    Τελευταία διόρθωση: 10/04/2009 10:40 από Hlianna.
    Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
     
    #197
    Απ:Περισσεύματα αυγών 14 Χρόνια, 5 Μήνες πριν  
    Ένας άλλος τρόπος είναι να χωρίσουμε τα αυγά κατά μήκος στα 2 , να αφαιρέσουμε τους κρόκους και να τους ανακατέψουμε με μαγιονέζα, μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι, χορσράντις και λίγη κάπαρη και προαιρετικά με ό,τι άλλο θέλετε.

    Επίσης με μαγιονέζα, κάπαρη, μουστάρδα και διάφορα βραστά λαχανικά όπως καρότα, πατατούλες καθώς και ψιλοκομμένο αγγουράκι τουρσί. Πηγαίνει και σολομός καπνιστός ή και πέστροφα.

    Μετά γεμίζουμε ξανά τα αυγά με το μείγμα του κρόκου και τα στολίζουμε με κάπαρη, με πίκλες, με κόκκινες ψητές πιπεριές, με παντζάρι ή ό,τι άλλο θέλουμε και έχουμε ένα ωραίο μεζεδάκι.
    Hlianna (Διαχειριστής)
    Administrator
    Δημοσιεύσεις: 17802
    graphgraph
    Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
    Φύλο: Θήλυ Τοποθεσία: Αθήνα
    Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
     
    #31319
    Απ:Περισσεύματα αυγών 13 Χρόνια, 5 Μήνες πριν  
    Hlianna (Διαχειριστής)
    Administrator
    Δημοσιεύσεις: 17802
    graphgraph
    Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
    Φύλο: Θήλυ Τοποθεσία: Αθήνα
    Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
     
    #70670
    Απ:Περισσεύματα αυγών 11 Χρόνια, 5 Μήνες πριν  
    Αυγά μανιταράκια




    Αυγά βραστά,
    ντομάτα που θα την κόψουμε σε στρογγυλά κομμάτια γύρω γύρω,
    οδοντογλυφίδες για να στερεώσουμε τις ντομάτες,
    μαγιονέζα ή φιλαδέλφεια για τη διακόσμηση.

    Κόβουμε λίγο τα αυγά από κάτω για να στερεώνονται στην πιατέλα μας.



    Κόβουμε φέτες στρογγυλές από το εξωτερικό της ντομάτας,περνάμε στο κέντρο της ντομάτας και του αυγού μια οδοντογλυφίδα για να στερεώσουμε την ντομάτα.




    Με ένα κορνέ με πολύ ψιλή μύτη ή ακόμα και με κουταλάκι βάζουμε κουκίδες από μαγιονέζα ή τυρί φιλαδέλφεια πάνω στα "καπελάκια" ντομάτας.

    Αν θέλουμε μπορούμε να γεμίσουμε τα αυγά μας με μείγμα από τους κρόκους ,που αφαιρούμε προσεχτικά λιωμένους με πιρουνι,μαγιονέζα και μουστάρδα.
    Βάζουμε ψιλοκομμένο μαρουλάκι και τριμμένο καρότο σε πιατέλα,απάνω τα μανιταράκια μας και σερβίρουμε!!!

    vasiliki ver (Μέλος)
    Οδηγός του ανθρώπου είναι η συνείδηση του.
    Platinum Boarder
    Δημοσιεύσεις: 6750
    graphgraph
    Αποσυνδεδεμένος Προβολή Προφίλ Μέλους
    Φύλο: Θήλυ Τοποθεσία: Αθήνα Γεννέθλια: 1962-07-08
    Οι φίλοι είναι σαν τα άστρα, υπάρχουν πολλά και λάμπουν τα περισσότερα, αλλά μόνο ένα ξεχωρίζεις κάθε φορά..
    Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Forum για να κάνετε μια δημοσίευση.
     
    Μετάβαση στην αρχήΣελίδα: 12
    Συντονιστές: Margo  Bianka 
    Μεταφορά στην κορυφή