Αυγά μανιταράκια
Αυγά βραστά,
ντομάτα που θα την κόψουμε σε στρογγυλά κομμάτια γύρω γύρω,
οδοντογλυφίδες για να στερεώσουμε τις ντομάτες,
μαγιονέζα ή φιλαδέλφεια για τη διακόσμηση.
Κόβουμε λίγο τα αυγά από κάτω για να στερεώνονται στην πιατέλα μας.
Κόβουμε φέτες στρογγυλές από το εξωτερικό της ντομάτας,περνάμε στο κέντρο της ντομάτας και του αυγού μια οδοντογλυφίδα για να στερεώσουμε την ντομάτα.
Με ένα κορνέ με πολύ ψιλή μύτη ή ακόμα και με κουταλάκι βάζουμε κουκίδες από μαγιονέζα ή τυρί φιλαδέλφεια πάνω στα "καπελάκια" ντομάτας.
Αν θέλουμε μπορούμε να γεμίσουμε τα αυγά μας με μείγμα από τους κρόκους ,που αφαιρούμε προσεχτικά λιωμένους με πιρουνι,μαγιονέζα και μουστάρδα.
Βάζουμε ψιλοκομμένο μαρουλάκι και τριμμένο καρότο σε πιατέλα,απάνω τα μανιταράκια μας και σερβίρουμε!!!
