
1η εκδοχή
- Την κρέμα τη φτιάχνω ως εξής:
- Ζεσταίνω τα ¾ του γάλακτος με τη ζάχαρη μέχρι να διαλυθεί.
- Στο υπόλοιπο γάλα διαλύω το κορν φλάου και τη βανίλια.
- Μόλις το γάλα βράσει, προσθέτω το μείγμα κορν φλάου και ανακατεύω συνέχεια μέχρι να πήξει η κρέμα.
2η εκδοχή
Φτιάχνω μια κρέμα ζαχαροπλαστικής
3η εκδοχή
- Χρησιμοποιώ 1,5 φακελάκι κρέμα άνθος αραβοσίτου γιώτης αυτή που θέλει βράσιμο.
- Φτιάχνω την κρέμα σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει το φακελάκι πάνω.

- Σε κατσαρόλα βράζω για 5 λεπτά τα υλικά για το σιρόπι.
- Στο μέτριο πυρέξ κάτω βάζω τις φρυγανιές χωρίς να αφήνω κενά.
- Επάνω ρίχνω το ζεστό σιρόπι και αφήνω να απορροφηθεί από τις φρυγανιές.
- Μετά βάζω την κρέμα (όποια από τις 3 εκδοχές θέλετε) και αφήνω στο ψυγείο να κρυώσει καλά.
- Προσθέτω την σαντιγύ και τέλος τα αμύγδαλα ή καρύδια.
- Στο σερβίρισμα προσθέτω και κανέλα.