Πατατόσουπα με ζαμπόν

recipe image
Προστέθηκε από Bianka, Πέμπτη, 24 Μάρτιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 1 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή Mια συνταγή για σούπα διαίτης, πολύ νόστιμη!
Συστατικά
  • 2 καροτα σε κομματακια
  • 4 πατατες σε κομματακια
  • 2 μικρα πρασα σε ροδελιτσες
  • 1 κ, γ λαδι
  • 500 γρ ζωμο απο λαχανικα η 2 κ γ, σκονη απο λαχανικα με 500 γρ νερο
  • 4 φετες ζαμπον
  • παπρικα σκονη
  • αλατι και πιπερι
  • μερικα βοτανα για ντεκορ
Οδηγίες

  1. Βαζουμε το λαδι να ζεσταθεί ριχνουμε και τα λαχανικα να σωταριστουν. 
  2. Προσθετουμε και τον ζωμο και αφηνουμε να βρασουν για 20 λεπτα
  3. Με το μπλεντερ τα πολτοπιουμε, ριχνουμε λιγο αλατι αν χρειαζετε και πιπερι ,λιγη παπρικα, ανακατευουμε και ριχνουμε το κομμενο ζαμπον σερβιρουμε και πασπαλιζουμε με τα βοτανα