Ζάχαρη, κανέλα, τα καρύδια και όλα τά άλλα υλικά για την γέμιση τά ανακατεύουμε.
Παίρνουμε ένα Ταψί στρογγυλό 20 x 20 cm η στενομακρο και το λαδωνουμε με το λάδι.
Κόβουμε τη ζύμη στα μέτρα του ταψιού σε 8 φύλλα στρογγυλά η στενομακρα 20 x 20 cm
Λιώνετε το βούτυρο το ανακατεύουμε με το λαδι . Βάζουμε 2 φύλλα στο ταψί και τα ραντίζουμε λιγο με το βούτυρο, πασπαλιζουμε με το μείγμα καρύδι.,βάζουμε 1 φύλλο κρούστας, ραντίζουμε μέ βούτυρο και πασπαλιζουμε με τήν γέμιση καρύδι ξανακάνουμε πάλι το ίδιο
Στο τέλος βάζουμε 2 φύλλα ζύμης κρουστας και κόβουμε τον μπακλαβά σε 9 η 10 κομμάτια, καρφώνουμε επάνω ένα καρφάκι γαρύφαλλο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ° C στη μεσαία σχάρα για 30 λεπτά. η και περισσότερο, ώσπου να πάρει από πάνω και από κάτω ένα ωραίο χρώμα
Βαζουμε τον χυμό πορτοκαλιού με το νερό, μέλι και γαρύφαλλο την κανέλλα, φλούδα λεμόνι να βράσουν ρίχνουμε καί τόν χυμό λεμόνι.
Αφήστε να κρυώσει ελαφρώς, προσθέστε και τό γλυκαντικό υγρό και περιχύνουμε τόν μπακλαβά