Αυγά Πασχαλινά

recipe image
Προστέθηκε από Ε.Φ., Τετάρτη, 13 Απρίλιος 2011 Μέση βαθμολογία vote imagevote imagevote imagevote imagevote image / 5 2 χρήστες ψήφισαν
Περιγραφή

Αυγουλάκια γεμιστά για το πασχαλινό τραπέζι και όχι μόνο!Ένα πανεύκολο μεζεδάκι!


Συστατικά

  • 6 αυγά βρασμένα σφιχτά.
  • 1/2 κουταλάκι αλάτι.
  • 1/4 κουταλάκι πιπέρι.
  • 1/2 κουταλάκι μουστάρδα σκόνη.
  • 3 κουταλιές μαγιονέζα.
  • Μικρά κομματάκια απο πολύχρωμες πιπεριές.
  • Λίγη κάπαρη.
Οδηγίες
  1. Κόβουμε τα αυγά κατά πλάτος,και αδειάζουμε το κροκάδια σε ένα πιάτο.
  2. Το πατάμε με το πιρούνι και προσθέτουμε την μαγιονέζα,το αλάτι το πιπέρι και την σκόνη μουστάρδας.
  3. Ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε τα αυγά μας.
  4. Γαρνίρουμε με μικρά κομματάκια από πιπεριές και κάπαρη.
  5. Σκεπάζουμε το πιάτο με μεμβράνη τροφίμων και το βάζουμε στο ψυγείο ως την ώρα του σερβιρίσματος.
Λίγα μυστικά ακόμα

Φυσικά στο γαρνίρισμα μπορούμε να αυτοσχεδιάσουμε.!

Παρόμοια συνταγή: Αυγά γεμιστά και πικάντικα