Ένα από τα κλασσικά και εντυπωσιακά γλυκά. Αν πάρετε και έτοιμη τη μαρέγκα, τότε είναι και πολύ εύκολη!
Για να φτιάξετε τη μαρέγκα
Για τις μαρέγκες
Συναρμολόγηση
Τη φτιάχνω και σε μορφή τάρτας και σε μορφή τούρτας(με 2 στρώσεις μαρέγκα και ανάμεσα σαντιγί με μικρά κομμάτια φράουλας μαριναρισμένα και στραγγισμένα)..
Μια άλλη παραλλαγή είναι να φτιάξουμε το γλυκό αυτό ατομικό σε ποτήρι. Αρκεί να σπάσουμε τις μαρέγκες και να τις μοιράσουμε σε ποτήρια. Πάνω να τοποθετήσουμε σαντιγί, μετά φράουλες και τέλος αμύγδαλο. Ραντίζω με σάλτσα φράουλας ή σοκολάτας.
Μπορούμε να την περιχύσουμε με κουλί φράουλας, πολτοποιούμε φράουλες με μερικές κ.σ. ζάχαρη άχνη στο μπλέντερ. Αφήνουμε να χτυπηθεί 3-4 λεπτά και έχουμε έτοιμη σάλτσα για να περιχύσουμε τις πάβλοβες.